Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Zwanger

Geen zin meer in sex!

Ik zit met een probleempje.. En ik schaam me er eigenlijk wel een beetje voor. De titel van deze blog zegt het al.  Mijn man en ik hebben 2 maanden geleden afgesproken dat ik weer stop met de pil. Een broertje of zusje voor Bryan lijkt ons super leuk ! Hier het probleem... ik heb bijna nooit meer zin in sex.. Mijn man had dat al niet zo en eerder "begon "ik altijd. Maar op een gegeven moment ben je daar ook een beetje klaar mee zegmaar...  

Hoi,

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen

Lijstje met leuke websites

Hoi Dames, het leek me leuk om hier een aantal leuke websites te plaatsen waar je goedkope baby/ kinderkleding kan scoren. ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en 't lijkt me erg leuk om van jullie te horen of ik misschien nog website's heb gemist. Ik maak er vaak een sport van om mijn zoontje zo goedkoop mogelijk in merkkleding te laten lopen. nou, hier komen ze dan:

Hoi Dames, het leek me leuk om hier een aantal leuke websites te plaatsen waar je goedkope baby/ kinderkleding kan scoren. ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en 't lijkt me erg leuk om van jullie te horen of ik misschien nog website's heb gemist. Ik maak er vaak een sport van om mijn zoontje zo goedkoop mogelijk in merkkleding te laten lopen. Nou, hier komen ze dan:

Artikel lezen
8 Reacties tonen