Profile icon Profiel News icon Posts (8)
Blog image
  • Baby
  • Gezond

Ik ben BlogVerkouden

Met een kleintje maak je zoveel eerste keren mee. Maar je zou willen dat je sommige eerste keren nooit zou meemaken.

OEEEHHHH… Ahhhhhhhh… Letters! Woorden… En uiteindelijk zinnen. Het is al meer dan 2 maanden geleden dat ik een blog heb geschreven en het voelt alsof ik verstopt zit met zoveel potentiële onderwerpen dat ik niet meer weet wat ik moet schrijven. Met zo’n kleintje maak je zoveel ‘eerste keren’ mee dat je het bijna niet kan bijhouden. Dus over welke eerste keer zou ik in hemelsnaam moeten schrijven?

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Een Hipp(i)e Moeder!

Wasbare luiers, draagdoeken en babyzitzakken. Kan je hip en alternatief tegelijk zijn? Ik vind van wel.

Plotseling komt de realisatie… wij zijn hippie ouders. We hebben het lang geprobeerd te ontkennen. En nog steeds zegt een deel van mijn brein: nee… wij zijn geen hippies. Mijn ouders, dat waren hippies. Echte woongroep-bloem-in-je-haar-niet-scheren-niet-trouwen-leven-de-vrijheid hippies. Wij zijn totaal niet zo. Wij zijn getrouwd. Wij hebben een babyzitzak in plaats van een box. Wij hebben een helemaal zwarte, special edition, kinderwagen. Wij… zijn hip.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ik zie jullie over twee jaar

Moederliefde moet groeien en is er niet meteen bij iedereen. Maar het komt goed. Echt.

Ik ga nu even heel eerlijk zijn. Toen mijn baby geboren werd had ik geen tranen van geluk, geen roze of lichtblauwe wolk, geen overweldigende verliefdheid of andere romantische gedachtes. Na een bevalling van 30 uur, inclusief rit naar het ziekenhuis, kon ik alleen maar denken: Eindelijk, Godzijdank, Hallelouja: HET IS VOORBIJ!

Artikel lezen
4 Reacties tonen