Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Gezondheid en trauma's

In een prachtig gezin met drie kindjes hebben twee van de kinderen hun moeder verloren aan een akelige ziekte. En nu ben ik ziek...

mijn man had twee kids dat ik hem ontmoette. De kinderen hadden hun moeder verloren aan kanker. De jongste was nog geen 1 dat ze overleed, de oudste was drie. De ontmoeting was liefde op het eerste gezicht.  Zowel met mijn man als met de kinderen. Mijn zoontje voelde zich meteen thuis en al snel zijn we een gelukkig gezin geworden. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Grote boodschap na de bevalling

De bevalling! Een super lief mooi geweldig kindje die je zomaar heb gemaakt... maar dan...

mijn bevalling was... uhm... vervelend... bijna een totaalruptuur, veel bloedverlies het hele pakket. Had het wel een beetje verwacht dus was er op voorbereid. Waar niemand mij op had voorbereid was de voor mij engste, dramatische en traumatische ervaring... De grote boodschap! 

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

van 1 naar 5 een instand gezin

van alleen naar een gezin van 5 binnen een jaar. 3 jaar geleden had ik niemand gelooft dat ik een thuislijf moeder zou worden voor drie kids

ik was 29 en mijn biologische klok was aan het tikken. ik had een leuk huisje een redelijke baan en was single. Ik wou een kindje! na wat geregel en gedoe ben ik een BAM MAM geworden! een prachtig manneke genaamd valentijn. zes maanden zijn we met zijn tweeën geweest en ik heb genoten van iedere seconde! tot er iets gebeurde wat ik nooit had verwacht, ik werd verliefd op een man met 2 kinderen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen