Snap
  • Zwanger
  • #wachtenduurtlang

'Zou het dan toch zo gelijk weer zo zijn?

4 weken is het inmiddels geleden dat ik gecurreteerd ben. Ik heb gegokt op mijn eisprong. Ik dacht ongeveer 2 weken na mijn curretage. Maar toen ik ineens erg veel last kreeg van slijm verlies, (echt dik slijm) ben ik even gaan googelen. Dit kan zijn dat het mijn cervix slijm is. Als je slijm wat dik en doorzichtig is kan het zijn dat je eisprong in aantocht is. We hebben dus die 2 dagen gemeenschap gehad. En dan begint het lange wachten. Wachten tot je misschien een van je eerste kwaaltjes voelt.

Ik weet natuurlijk mijn cyclus niet na de curretage. Mijn normale cyclus was 28 dagen dus daar ga ik nu ook vanuit. Dat betekent dus dat ik afgelopen woensdag of aankomende zondag ongesteld moet worden. Ik reken de woensdag omdat ik op woensdag de curretage heb gehad. De zondag zou ook kunnen omdat ik toen de laatste bloeding heb gehad. (Jaa ik heb hier lang over nagedacht en dagen geteld) ?

Nu heb ik bij mijn eerste zwangerschap wat kwaaltjes gehad. Zoals zere borsten en heel erg statisch haar. Dus eigenlijk wacht ik op het moment dat ik daar weer last van krijg. Ook al weet ik dat de kwaaltjes bij elke zwangerschap weer anders kunnen zijn. Maar nu heb ik sinds vandaag weer enorm statisch haar en dat in de zomer met 24 graden ?.

Stiekem ben ik dus al aan het hopen dat het gelijk weer raak is. Ik wil van mezelf volgende week pas testen dan is het 5 weken geleden en misschien krijg ik van te voren nog wel wat andere kwaaltjes waardoor ik het zeker weet. Fingers crossed!