Snap
  • Zwanger
  • #zwanger
  • #babyboy
  • #echo

Mijn zwangerschap<3

Deel 1

14 mei 2020... De datum dat ik een positieve zwangerschap test in mijn handen had. Blijer kon ik niet zijn die dag!

Ik was nog maar 7 maanden samen met mijn vriend maar had mij nog nooit zo gelukkig gevoeld met iemand.Toen we 5 maanden samen waren hadden we besloten te stoppen met de pil. Nooit verwacht dat ik zo snel zwanger zou raken. Wij gingen er vanuit dat het waarschijnlijk minimaal een half jaar zou duren. Maar we waren natuurlijk dol gelukkig dat het al zo snel was!

De eerste weken van de zwangerschap waren vrij zwaar. Ik was constant moe. Het liefst sliep ik de hele dag. Ik denk rond ongeveer week 10 dat de hormonen mij een beetje in zijn greep begonnen te krijgen. Ik had nergens meer zin in, wilde mijn bed niet meer uit en zag het af en toe allemaal even niet meer zitten. Hierbij moet ik wel even mijn vriend de hemel in prijzen. Het geduld dat hij had en hoe hij mij altijd weer wist op te vrolijken. Ben hem echt heel dankbaar <3

De eerste echo's gingen allemaal goed. Alles zag er goed uit!

Met 16 weken hebben wij een pretecho gegaan voor de geslachtsbepaling. Vanaf dag 1 riepen wij al allebei dat we een jongetje zouden krijgen maar was dat ook zo?

JA! Het werd een BABY BOY!

Dolgelukkig waren we! Het shoppen kon nu echt beginnen!

Snap

Rond die tijd voelde ik mij gelukkig heel erg goed. Ik kon genieten van mijn groeiende buik waar ik meer dan trots op was. (Het liefst liep ik alle dagen met een blote buik) Alle schopjes en bewegingen die ik voelde... WAUW! Gewoon magisch!

Aan het eind van de zomer begon ik steeds meer last van mijn bekken te krijgen. Ik werkte in een restaurant dus het velen lopen bevorderen het natuurlijk ook niet echt.

Eind september heb ik voor mijzelf gekozen en ben ik de ziektewet in gegaan omdat ik het lichamelijk en geestelijk niet meer kon opbrengen. Een hele stap (vond ik zelf op dat moment) maar wat ben ik blij dat ik die gemaakt heb....

Hoe de rest van mijn zwangerschap verliep laat ik jullie weten in deel 2!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Quintyd98?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.