Snap
  • Zwanger

Een update van week 34,5

Verlof, krampen, 34 weken zwanger, spanning, kwalen, ongerustheid en vrije tijd... Van alles wat!

aftellen!! Vandaag 34, 5 weken zwanger.

Sinds Anderhalve week heb ik last van krampen in mijn onderrug en onderbuik. Een eerste zwangerschap, tja, wat is wat?? Voorweeen, indalen, gewone krampen, hoort dit erbij?? Wat een onzekerheid gaat er soms door je hoofd en nee, je wilt niet te vaak bellen naar de verloskundige omdat je niet lastig wilt zijn. Ik heb vandaag toch gebeld. Ik loop,al anderhalve week met toenemende krampen in mijn buik en rug. Ik wordt er wakker van ook, kruik helpt gelukkig wel, maar soms wordt je van het lezen van forums ook niet echt wijzer en alleen maar meer onzekerder. De Verloskundige is langsgeweest en heeft mij enorm gerust gesteld! De baby is snel ingedaald, en mijn lichaam reageert daar natuurlijk weer op. Bloeddruk was ietsje hoger, maar dat is een verschijnsel wat in de laatste fase vaker voorkomt. Naast dat ik last heb van mijn bekken, merk ik dat als ik teveel doe, ik meer krampen heb... Plas gecheckt, baby gecheckt, verder alles okey. Gelukkig!! Of ik een stapje terug kan doen, en meer rustmomenten wil creëeren overdag... Prima!! Moet ik wel even aanwennen, ben normaal een bezig bijtje! 

Nu, op naar zwangerschaps zwemmen. (Rustig aandoen........) Vorige week voor het eerst en wouw wat is dat lekker!! Even gewichtloos door het water heen. Een aanrader!! Instructrice waarschuwde wel dat na het zwemmen de buik enorm zwaar kan aanvoelen als je het water uitgaat.. Klopt!! Heel gek, je moet echt je buik voor je gevoel vasthouden als je het water uitstapt, Maar het was heerlijk!!

Nu dus lekker genieten van mijn verlof, op de foto de kadootjes die ik van mijn collega's heb gekregen. Zo superlief!! Weer enorm verwend! Nu op naar echt de laatste lootjes! Verlof!! Spanning is bij mij gezonde spanning.. Hoe ziet ze eruit, hoe zou ze zijn.. En.. Hoe ga ik de bevalling doen?? Ze moet er namelijk ook nog uit hihihi!! 

Eerst nog even genieten van het zwanger zijn! Ik vind het oprecht heerlijk!!