Snap
  • gezinsvakantie
  • weekendjeweg
  • vriendjes
  • uitjes
  • europarcs

Dit magische diertje willen je kids écht ontmoeten

Ontdek het vakantievriendje waar je kinderen het later nog over hebben

Herinner je je nog die zomervakanties van vroeger, waar de campingmascotte je beste vriend werd en je de leukste avonturen beleefde? Die momenten waarop je, samen met nieuwe vriendjes, knutselde, hutten bouwde en de wereld ontdekte? Die warme herinneringen blijven je altijd bij. Nu kun jij je kinderen dezelfde magische ervaring geven. Wij vertellen je hoe!

Maak kennis met Yuki. Yuki is een klein, magisch bosdiertje. Hij is net zo klein als een insect, maar met zijn magische wandelstok kan hij net zo groot worden als een mens! Hij woont samen met zijn vriendjes in het bos naast EuroParcs en houdt van lezen, knutselen en nieuwe dingen ontdekken. Zijn motto? "Adventures are the best way to learn" en "De enige manier om een vriend te krijgen is door er een te zijn." Hij is niet alleen een geweldige vriend voor je kids, maar ook een bron van eindeloze avonturen en activiteiten tijdens de vakantie of een weekendje weg. 

Yuki: klein diertje, grootse avonturen

Yuki wil dat kinderen net zoals hij op avontuur gaan en nieuwe dingen leren. Hij laat hen zien hoe nuttig zijn vriendjes zijn voor de natuur en laat ze ervaren hoe groot en indrukwekkend de wereld is vanuit het perspectief van een insect. Hij deelt graag weetjes en neemt je kind mee op avontuur. Zijn duim begint te tintelen als er een nieuw avontuur op komst is – hoe heftiger de tinteling, hoe groter het avontuur! Van hutten bouwen en knutselen tot speurtochten en bijenhotels maken voor zijn insectenvrienden, Yuki zorgt ervoor dat er altijd iets spannends te doen is.

Snap

Knutselpret met Yuki

Is jouw kind een echte knutselfanaat? Yuki houdt ook van knutselen! Bij de receptie van een EuroParcs vakantiepark kun je tijdens je verblijf knutselpakketjes ophalen om aan de slag gaan. Maar je kunt ook samen met Yuki aan de slag tijdens de knutselochtenden in sommige EuroParcs parken. En er zijn nog veel meer leuke acitiviteiten voor kids. Vergeet niet om het animatieprogramma te checken via de gratis EuroParcs app als je in een van de parken verblijft.

En ohja, hoe leuk is dit: je kunt Yuki zelfs post sturen. Dit vriendje voor je kinderen is namelijk niet alleen dol op zelf knutselen, maar ook een echte verzamelaar. Hij houdt van tekeningen en knutselwerkjes. Alle mooie creaties bewaart hij in zijn knutselmuseum. Wil je kind Yuki laten weten hoe creatief hij of zij is? Stuur een foto van het knutselwerk naar hem toe. 

Tip voor thuis: 

Beluister samen met je kind het gratis luisterverhaal van Yuki om Yuki alvast te leren kennen. En ontdek meteen waar je dit magische vriendje voor je kids allemaal kunt ontmoeten. 

Vier je vakantie of weekendje weg bij EuroParcs en wie weet vang je tijdens je vakantie een glimp van Yuki op en beleef je samen met je kinderen de magische avonturen waar ze het nog lang over zullen hebben. Extra leuk: met code MAMA30 krijg je exclusief als Mamaplaats-lezer nu €30 korting op je verblijf bij EuroParcs. Ontdek hier meer over Yuki!

ATLAS AVONTUREN's avatar
1 maand geleden

aaah superleuk !!! hier zouden we ook heel graag eens heen gaan

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.