Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • herinneringen
  • Fotoboek
  • ad

Thuiskomen na je vakantie: zo blijf je in de vakantiestemming

Maak gebruik van onze kortingscode voor jouw Pixum fotoboek!

Dat was ‘m dan alweer … voor veel ouders en kids zit de zomervakantie er alweer op. Wat was het heerlijk: zon, zee, strand en tijd voor elkaar. Heb jij ook zo genoten op je vakantiebestemming (gewoon lekker thuis, in Nederland of in het buitenland)? Dit vakantiegevoel hou je natuurlijk graag nog even vast! Met onze drie tips blijf je bij thuiskomst net even wat langer zen. 

1. Klinkt als vakantie in de oren

Bijna iedereen kan er wel een paar opnoemen: die echte zomerhits. Op vakantie hoor je hem niet één, niet twee, maar wel honderd keer! Zet die hit thuis ook op, nog één keertje om het af te leren. Omdat je deze zo vaak op vakantie hebt gehoord, heb je bij dit liedje een sterke associatie gekregen met zon, zee, strand, Italië, Spanje of …. misschien Ijsland of Dublin? Zo kom je weer helemaal in de vacay vibes!

2. Ga er op uit

Op vakantie ben je continue onderweg en nieuwe plekken aan het ontdekken: lekker eten in dat onbekende stadje, een dagje toeren door de natuur, een verborgen strand bezoeken en ga zo maar door. Daarom raden we je aan om deze gewoonte nog even door te zetten wanneer je thuis bent. Ga eens lekker een middagje op het terras zitten in je eigen woonplaats. Dit kan net zo rustgevend zijn en je waant je toch weer even in een andere omgeving dan wanneer je thuis zit. Ga ook eens wandelen in de buurt, misschien vind je toffe nieuwe winkeltjes, restaurantjes of een leuk bakkertje? Let’s explore!

3. Maak een fotoboek

Op vakantie heb je waarschijnlijk heel veel foto’s gemaakt! Met de camera (of gewoon je telefoon!) heb je de mooiste kiekjes geschoten van je kids, het gezin en de omgeving. Wanneer je door deze foto’s scrolt kom je weer helemaal in de vakantie stemming, wat was het toch heerlijk. Kies een avond uit waarin je de tijd neemt om door al deze foto's heen te gaan. Heb je alle leuke ertussenuit gepikt? Maak dan een mooi fotoboek vol met mooie zomerse herinneringen. 

Je fotoboek maak je erg makkelijk zelf met Pixum. Dit kan online via de website, maar ook heel gemakkelijk in de Pixum app. Je kunt met de app eenvoudig alle vakantiefoto’s uploaden vanuit het fotoalbum op jouw telefoon. Al je foto's eerst vanaf de telefoon overzetten naar de laptop zit er dus niet bij (niet onze favoriete bezigheid)! Extra tip: geef het album een mooi plekje in huis. Zo kun je de aankomende tijd nog lekker nagenieten van jullie mooie herinneringen. Ook leuk om door het boek te bladeren met vrienden of familie.

Hebben wij je op ideeën gebracht? Maak nu jouw Pixum fotoalbum met 21% korting! Gebruik de kortingscode: MAMAPLAATS-20P

Dit artikel is in samenwerking met Pixum.

Leuk! Moet ik nog doen van Madeira!