Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Mooi weer? Op naar het strand!

Mooi weer? Dan met de kids op naar het strand! Maar waar moet je eigenlijk allemaal aan denken als je met jonge kinderen op pad gaat?

Heb jij ook zo veel zin om met dit mooie weer met de kinderen naar het strand te gaan? Wat is er immers leuker dan lekker pootje baden in zee, samen de mooiste schelpen zoeken en reusachtige strandkastelen bouwen? Met deze meeneemtips voor een dagje strand vergeet je in ieder geval niets!

Strand en veiligheid

Natuurlijk is veiligheid tijdens een dagje strand met de kinderen het allerbelangrijkste. Je moet er immers niet aan denken dat je kindje vreselijk verbrand, kwijtraakt of nog erger... Denk dan ook in ieder geval aan het volgende:

Zonnebrandcrème met een hoge factor, speciaal voor baby`s of kinderen.

Een gepersonaliseerd polsbandje of SOS kettinkje zodat je je kindje niet kwijtraakt. Natuurlijk kan je ook je 06nummer op de arm van je kind schrijven.

Zwembandjes of een zwemvest.

Zonnehoedjes en zonnebrillen.

Ook handig voor een dagje strand met kinderen

Is jouw kindje nog niet zindelijk? Neem dan behalve gewone luiers ook zwemluiers mee. 

Denk verder aan een slaaptentje / pop-up tentje als jouw kleintje nog een middagdutje doet.

Neem een koelbox mee met drinken, fruit en eten. Meestal een stuk gezonder en goedkoper dan kopen in één van de strandtentjes in de omgeving.

Een parasol en windscherm zijn handig, maar niet altijd noodzakelijk om zelf mee te nemen. Op veel stranden worden dergelijke artikelen voor een klein bedrag verhuurd.

Extra handdoeken en kledingsetjes voor de kinderen komen altijd goed van pas.

Leuk voor op het strand!

Of je kind nu 1 of 7 jaar is, spelen op het strand is en blijft heerlijk. Vergeet dan ook niet om schepjes, emmertjes en strandballen in je tas te doen. Veel plezier gegarandeerd!

Ga jij regelmatig met de kinderen naar het strand en wat neem jij altijd mee? Reageer ook!