Snap
  • Kind
  • kleding
  • kids
  • kidsfashion
  • samenwerking

Kleding via instagram

Shoppen blijft leuk. Tegenwoordig komen er veel leuke shops bij op instagram. Ik zie er steeds meer met allemaal leuke stofjes en te gekke kledingstukken. Ik ben gek op handmade producten alleen vind ik het soms erg prijzig. Begrijp mij niet verkeerd maar ik durfde het nog niet zo goed aan. Ik dacht heb ik de goede maat wel besteld, gaat het niet snel kapot, hoe gaat dat met wassen, etc. . Ik besloot uiteindelijk toch een bestelling te plaatsen via tantepleun. Ik zag een leuke eenmalige samenwerking voorbij komen. Met een leuke korting kocht ik verschillende producten en maakte er voor haar leuke foto’s van.

Ik kan je zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de levering hoe snel zij het pakketje klaar had. Binnen 2 weken had ik het al binnen. 

Ik bestelde twee leuke korte broekjes, een groen effen shirtje en een legging voor Jop en een ruffle shirtje voor dochterlief! Allebei de kids lopen er weer fijn bij deze zomer. Check de foto’s voor de verschillende kledingstukken. 

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap