Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Skinny jeans met hoge taille

Omdat je niet de hele dag je broek op wil halen, of dat je rolletjes over je broekband puilen...... ;-(

Je krijgt er zoveel voor terug hè! Snotsporen op je net gewassen bank, slapeloze nachten maar onvergetelijk mooie momenten. Na 2 gezonde kindjes ook een geheel nieuw figuur. Geen maatje 36 meer, waarbij gewoon echt alles mooi staat maar naar maat 40. Vroeger altijd een strakke buik, tsja, nu hebben er twee mensen in gewoond, wat wil je. Ik was van mening dat ik me daardoor echt anders moest gaan kleden. Shirts die een beetje wijd vallen aan de onderkant, jurkjes met hoge taille, dat soort kleding. Nu heb ik dé jeans gevonden die keurig tot je (echte) taille komt. Geen uitpuilers meer dus! Ze zijn alleen online te bestellen bij H&M, in zwart en blauw. Ze zijn stretch en ik vind ze top! Ik probeer nog wel eens een andere broek maar val toch steeds weer terug op deze. Misschien iets voor jou? Bijkomend voordeel: Je kunt gewoon door je hurken gaan zonder dat je string/slip in beeld komt. Anyway, ik ben er erg blij mee en hoop dat een ander dat ook wordt. Hieronder de link waar je de zwarte jeans kunt bestellen. Nogmaals, ze zijn niet in de stores te vinden. Je kunt ze echt alleen online bestellen.

http://www.hm.com/nl/product/03505?article=03505-A

10 jaar geleden

Ik heb contact opgenomen met H&M en ik mag de broek terugsturen, heb hiervoor de donderblauwe versie geruild. Misschien ook een tip voor jou Wendela?

10 jaar geleden

Ja klopt, heb ik ook die grijze strepen. Heb m al geprobeerd te verven maar dat hielp niet. Ik heb ook een blauwe, die heeft het niet.

10 jaar geleden

Volgens mij heb ik deze ook, hij is alleen heel lelijk geworden na het wassen.. Van die grijze vage strepen erop:0

10 jaar geleden

plus dat het me ook geen succes lijkt bij een platte kont