Snap
  • moederdag
  • wensmoeder
  • Verlies
  • cadeau

5x moederdag cadeau met speciale betekenis

Voor een (wens)moeder die je een hart onder de riem wilt steken

Moederdag is de dag waarop we moeders in het zonnetje zetten en hen bedanken voor alles wat ze doen. Voor sommigen brengt deze dag een mix van emoties met zich mee. Het kan een dag zijn waarop het verlangen om zelf moeder te zijn of het gemis van een kind juist pijnlijk naar voren komt. Wil jij zo iemand een hart onder de riem steken op deze dag? Bekijk dan eens de volgende cadeau tips.

1. Atelier Eilandkind

Bij Atelier Eilandkind vind je bijzondere creaties die de unieke band tussen moeders en kinderen eren, zelfs in tijden van verdriet en rouw. Deze mooie geschenkjes zijn een mooi gebaar voor een moeders die een kind is verloren. Dit cadeautje biedt troost en herinnering, een manier om de liefde en de kostbare momenten met dat verloren kind te koesteren. Maar ook voor moeders die hun eigen moeder moeten missen, kunnen de creaties van Atelier Eilandkind een bron van troost en verbondenheid zijn. Ze herinneren aan de waardevolle band die ze deelden en aan de mooie herinneringen die voor altijd in hun hart zullen blijven. 

2. Lichtpuntjes

Hoe groot of klein de pijn ook is voor sommige op moederdag, dit zijn momenten waarop lichtpuntjes van onschatbare waarde zijn. Voor deze moeilijke tijden biedt webshop Lichtpuntjes daarom troost. Een online winkel vol kleine gebaren, direct te versturen naar iemand die jou dierbaar is. Je kunt een troostpakket kiezen of zelf samenstellen.

Wat zit er in een troostpakket?

  • A6 wenskaart: Op moederdag mis ik je nog een beetje meer
  • Kaartenhouder mini: Bijzondere kaarten verdienen een mooi plekje. Bewaar en koester een kaart of foto in deze mini handgemaakte kaartenhouder.
  • Droogbloemen boeket
  • Plantbare hartjes: In dit troostzakje zitten plantbare hartjes die uitgroeien tot kleurrijke veldbloemen. Om te troosten, de liefde te vieren, te herinneren. In het zakje zitten ongeveer 35 hartjes.

3. Koffertje&co

Moederdagcadeaus met een kinderwens zijn zo'n ontzettend belangrijk gebaar. Je wilt natuurlijk je vriendin, vrienden, zus of collega steunen, zonder ook maar het kleinste risico te lopen hun gevoelens te kwetsen. Daarom zijn deze IVF-cadeaus zo ongelooflijk perfect. De koffertjes van koffertje&co zijn speciaal ontworpen voor wensouders, met enorm veel zorg en aandacht. Het IVF-koffertje is als een kostbare schatkist om alle herinneringen van de bijzondere IVF-reis te bewaren. Of zij nu net zijn gestart (of gaan beginnen) met IVF, ICSI, IUI of KID, dit koffertje is er om jullie stappen en momenten te omarmen.

Snap

4. Vlinderkusje

Op moederdag kan het gemis van een geliefde extra zwaar wegen. Of het nu een familielid is dat dichtbij stond of iemand die wat verder weg was, het verdriet blijft vaak intens en het gemis voelbaar. Voor wie een dierbare moet missen, heeft Vlinderkusje speciale cadeaus en troostrijke items samengesteld. Zo kun je een dierbare op deze dag van liefde en herinneringen iets geven dat troost biedt en de herinnering aan deze persoon levend houdt. Hieronder een voorbeeld van een speciaal cadeautje:

Snap

5. Beterschapje

Met deze speciale cadeaubox van Beterschapje geef je iemand een warme knuffel in de vorm van een attent gebaar. Het is juist die kleine extra liefde en aandacht die een wereld van verschil kunnen maken. Dit pakket bevat de volgende producten:

  • Heart pillow; kussen in de vorm van een hart
  • #ikdenkaanjou quote als zelfklevende 3d muursticker
  • Mini thee; een kopje heerlijke en gezonde Albanese bergthee met rozen 

Snap

Lees ook: 
Moederdag, slechte start van de dag