Snap
  • Kind
  • School
  • typen
  • typecursus
  • loikidzz

Op avontuurlijke wijze leren typen!

Omdat dit onmisbaar is voor je kids vandaag de dag

Vorig jaar mocht Tess de typecursus van Loi Kidzz doen! Het was letterlijk een avontuur waar ze aan begon en ze leerde binnen 20 weken om blind te typen. 

Eerder schreef ik een blog over hoe ze het avontuur aanging. Direct al na de cursus, zien we de voordelen van de typecursus! Zo hoeft ze niet continue naar het toetsenbord te kijken om een letter te vinden, ze is lekker snel klaar met haar huiswerk en heeft ze een betere houding wanneer ze achter de computer zit! Ik moet altijd lachen want ze corrigeert mij ook als ik verkeerd zit terwijl ik op de computer bezig ben.

Vooral tijdens de corona crisis, toen ze drie maanden thuis school had, hebben we echt gezien hoe makkelijk ze haar huiswerk blind typte en met een stuk minder fouten. Ze heeft ook meer lol in het typen sinds de typecursus! 

Bekijk hier de video:

Afgelopen week waren wij op vakantie en moesten we op de computer wat lijsten met gegevens invullen, ik kreeg niet eens zelf de kans om het te doen want dat soort dingen wil ze met plezier zelf doen! En dat trotse gezicht als ze klaar is, dat is gewoon zo gaaf.

Wij raden het echt iedereen aan om de cursus te doen want het is niet alleen handig voor nu, maar ook voor later met school en op het werk.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van LOI Kidzz

3 jaar geleden

Oh super spannend zeg de middelbare school ! En wat handig die typecursus. Zal ze straks toch nodig hebben!

3 jaar geleden

Het is ook echt een aanrader! 😄 en dan kijk je gewoon stiekem mee met de kids als ze leren typen haha. Kan makkelijk 👍 Tess heeft de loi kidzz cursus echt met heel veel plezier gedaan. Altijd gaaf om te zien hoeveel lol die kids dan hebben terwijl ze leren.

3 jaar geleden

Ikzelf kan niet blind typen terwijl ik de hele dag op dat toetsenbordje bezig ben.. Mijn kinderen zijn nog wat klein, maar ik ga ze dat wel direct leren met zo'n programma... En zelf ga ik misschien binnenkort ook wel aan de slag. 😂