Snap
  • Kind

Het beste uniek en handgemaakte houtenspeelgoed

Meer voor Kinderen is dé webwinkel voor uniek, handgemaakt en duurzaam houten speelgoed. Benieuwd? Kijk op www.meervoorkinderen.nl

Hallo mama's,

Wat leuk om jullie te zien op mamaplaats.nl!
Zoals bij een nieuwe & eerste ontmoeting hoort, zal ik mij eerst even voorstellen. 

Korte introductie
Ik ben sinds 2014 moeder van een lieve dochter. Al voor mijn zwangerschap ben ik veel creatief bezig geweest, sinds augustus 2011 heb ik daar ook een eigen bedrijf meegestart genaamd Daph Knutsel. Dit is trouwens een hele leuke webwinkel met super leuke zelfgemaakte producten. De producten lopen uiteen van speelkleed, tafeltent tot verjaardagskroon. Maar dat terzijde, ik ben nu immers aan het schrijven voor mijn andere webwinkel. 

Meer voor Kinderen
De webwinkel waar ik het vanaf nu over wil hebben is: Meer voor Kinderen. Meer voor Kinderen is een webwinkel gericht op uniek, handgemaakt houtenspeelgoed met een duurzaam en sociaal karakter. Het assortiment is speciaal samengesteld en is geselecteerd vanwege het unieke en originele karakter, speelgoed wat je dus niet in de reguliere speelgoedwinkel aantreft. 

                                                          

Doel & Visie
Naast het unieke karakter van het speelgoed, vind ik het belangrijk dat de producten duurzaam geproduceerd worden en een sociale stempel dragen. Zo wordt bijvoorbeeld een groot deel van het assortiment gemaakt door mensen die niet aan de reguliere arbeidsmarkt kunnen deelnemen. Daarnaast zal de webshop de komende tijd uitgebreid worden met producten die uit het zaagsel van het hout gemaakt worden. Hierdoor wordt het afval bij de productie van speelgoed tot een minimum beperkt. Uiteraard voldoen ook al onze producten aan de veiligheidsnormen voor kinderspeelgoed, waardoor het speelgoed veilig is voor uw kind.

Zoals je kunt lezen, is de website nog volop in ontwikkeling, waardoor de website de komende tijd steeds mooier, leuker, maar vooral unieker zal worden. Dus houdt de website in de gaten. Met het aanpassen van de website zal ook meer informatie te vinden zijn over de verschillende merken en de filosofie hierachter. Een beetje transparantie van mijn kant, zodat dit ook voor de bezoeker van de website inzichtelijk is.

Assortiment/speelgoed

Ik heb me niet beperkt tot enkel Nederlandse leveranciers, maar afgelopen jaar ben ik ook in Duitsland op zoek gegaan naar producten, gelukkig voor jullie heb ik deze ook gevonden. Van kleine familie bedrijfjes die met 3 personen al het handgemaakt speelgoed maken tot grotere bedrijven die tot wel 120 mensen met een beperking tot de reguliere arbeidsmarkt aan het werk hebben.

Het meeste speelgoed vindt je dus niet in de 'normale' speelgoed(web)winkels, ofwel uniek! Naast enkele Duitse merken verkopen we ook in Nederland geproduceerd speelgoed, speelgoed van Nederlandse bodem zoals de merken ADO Houten Speelgoed en Speelbelovend. Beide merken maken hun producten in samenwerking met diverse sociale werkplaatsvoorzieningen in Nederland.

Dit is natuurlijk mooi gezegd, maar het zegt nog niet zoveel. Vandaar dat ik alvast wat met jullie wil delen. Voor de dreumes/peuter hebben we hele leuke loopbakfiets (in de kleuren rood of blauw), de winkeliers kunnen zich helemaal uitleven met hun eigen winkelwagen. Maar ook hebben we wat voor de spelliefhebber zoals het keezenspel en voor de creatieveling hebben we verschillende materialen zoals een weef/knoopster.
Zoals gezegd wordt het assortiment op korte termijn uitgebreid met diverse producten, denk hierbij aan bouwblokken, boomhuis van schors, kogelbanen en speelboerderijen.

 

Houd Meer voor Kinderen in de gaten!
Natuurlijk ben ik super trots op Meer voor Kinderen en al haar (toekomstige) producten. Met heel veel liefde en plezier heb ik de nieuwe producten uitgezocht, op basis van mijn eigen checklist. Uniek, duurzaam geproduceerd houtenspeelgoed wat handgemaakt is en/of een sterk sociaal karakter heeft. 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsupdates, nieuwe producten en leuke aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief óf volg ons op facebook en twitter!

Hopelijk tot binnenkort!!

Groetjes Daphne