Snap
  • Kind
  • speelgoed
  • kinderkamer
  • kinderspeelgoed
  • houtenspeelgoed

Het allerleukste kinderspeelgoed - Houten speelgoed

Inspiratie en tips

Kinderen en speelgoed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het aanbieden van speelgoed stimuleert kinderen bij de ontwikkeling van onder andere de fijne motoriek, creativiteit en de fantasie. Door te spelen met speelgoed ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden die ze weer nodig hebben als ze ouder zijn.

Kinderen spelen omdat ze er plezier in hebben maar het helpt ook als ontspanning na een drukke dag. Soms vermaken ze zich uren met één bepaald item terwijl ze op andere momenten al snel weer op zoek zijn naar een nieuwe prikkel. Door een gevarieerd aanbod aan te bieden raken ze nooit verveeld.

Door te spelen met speelgoed kunnen kinderen stap voor stap de wereld ontdekken. Met name kleine kinderen ontdekken met hun belangrijkste zintuigen: zien, horen, voelen en proeven. Boekjes met verschillende structuren of flapjes bijvoorbeeld, een kralen telraam dat geluid maakt of een stapeltoren die steeds weer omvalt. Ieder item stimuleert weer andere zintuigen.

Het assortiment speelgoed van Kids Decoshop bestaat uit verschillende categorieën, denk aan houten speelgoed, prentenboeken, knuffels en kinderpuzzels. We nemen ze even met je door.

Houten speelgoed

Hout is een duurzaam en geliefd materiaal voor het maken van speelgoed. Het is lekker stevig, voelt natuurlijk en kan tegen een stootje (niet geheel onbelangrijk….).

Waar bij ander speelgoed lichtjes en geluid al voor veel prikkels zorgt, worden kinderen die met houten speelgoed spelen meer uitgedaagd gebruik te maken van hun fantasie en creativiteit. De mogelijkheden lijken daardoor eindeloos.

Kids Decoshop heeft een gevarieerd aanbod houten speelgoed van verschillende merken zoals Little Dutch, Blooming Ville, Kids Concept, Janod en Tender Leaf Toys. Van houten treinen en auto’s tot kralenspiralen en keukengerei en het leukste is dat het assortiment regelmatig verder wordt uitgebreid! www.kidsdecoshop.nl

Snap