Snap
  • Kind
  • #boysmom
  • loikidzz
  • loi
  • #mamaplaatscollab
  • lerentypen

Back to school: laatste jaartje lagere school

Online typecursus

Peter-Manuel is naar groep 8 gegaan! Laatste jaartje lagere school. Wat worden ze snel groot, veel te snel...

Voordat hij naar het voorgezet onderwijs gaat, vind ik het belangrijk dat hij zijn typediploma haalt. Zo is hij goed voorbereid, het gaat allemaal al snel genoeg.

Nu had ik de mogelijkheid om hem een hele goede onlinetypecursus van Loi Kidzz te laten doen. Yeah!

Snap

Via een echte game leer je typen. Hoe leuk is dat!! Peter-Manuel is gestart en hij vindt het té gek! Het zijn 100 'levels' en daarna krijg je het officiële typediploma.

PM had in één dag al 10 levels gehaald! In principe staat er 20 weken voor, maar een kind kan het op zijn eigen tempo doen. Echt een aanrader dit!! Ik zat vroeger op de middelbare school elke dinsdag het 7e uur te typen, saai....

Door stickertjes op de toetsten te plakken, leer je blind typen. Hij kan nu al alle letters uit zijn hoofd, zo snel gaat dat!! Na elke 5 levels krijgt hij een weektoets, waarvan ik per mail een update krijg. Zo blijf ik op de hoogte van zijn vorderingen. 

Snap

De cursus is echt heel leuk opgezet met de verschillende games, opdrachten, toetsten, etc. Het schietspel vindt hij het leukst. Ik heb het ook even geprobeerd en ja hoor: ik kan het nog, hihi.

Hebben jullie je typediploma gehaald? En jullie kids?

Wil je meer info over deze online typecursus? Lees hier meer over Loi Kidzz of laat een reactie achter onder deze blog.