Snap

De baby spa heerlijk voor je baby en ook voor jou!

Relaxen in de babyspa @

Ik had er met de eerste nog nooit eerder van gehoord. Tot ik het bij de tweede voorbij zag komen op Instagram. De baby spa. De ultieme relaxte omgeving voor moeder (vader, opa,oma) met zijn of haar kind. Echt waar geloof me het is heerlijk!

Eerst dacht ik is het niet zielig zo'n band om dat nekje van je pasgeboren baby. Maar de baby's zijn gewichtloos in het water. 

Ik ben nu 2x naar de baby spa geweest en wil het liefst nog zoveel mogelijk voordat Xavi te groot is straks. 

Bij aankomst word je liefdevol ontvangen en al die andere schattige babytjes het lijkt wel een baby kinderfeestje hihi. Je kleed je baby uit en hij krijgt een speciale zwemluier aan van de baby spa. Dan word zijn band omgedaan en mag hij het water in. Het is zo onwijs schattig om te zien die trappelende voetjes onder water. Op mijn Instagram heb ik meer foto's en filmpjes om een indruk te krijgen! Mama krijgt een kopje koffie of thee en kan lekker meegenieten op een bankje voor de jacuzzi. Na ongeveer 20 minuutjes word je baby eruit gehaald en mag je hem helemaal afdrogen. En dan begin de babymassage! Dit doe je helemaal zelf, onwijs leuk! Iemand doet het voor op een pop en jij doet het na bij je kindje. 

De rest van de dag is je kindje helemaal zenn en mama ook hihi. Ben jij ook al eerder naar de babyspa geweest? Hoe was jullie ervaring? Of kende je het nog niet?