{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Shop tips > Babyfoons > De beste babyfoon met camera van 2021

Advies > Shop tips > Babyfoons > De beste babyfoon met camera van 2021

De beste babyfoon met camera van 2021

Ben jij op zoek naar een babyfoon waarmee je je kindje niet alleen kunt horen, maar ook kunt zien? Ga dan voor een babyfoon met camera. Je kunt je kindje dan live zien, ook in het donker. Veel ouders vinden het fijn om zo een oogje in het zeil te houden. Check hier de beste babyfoon met camera van 2021!

Een babyfoon bestaat uit een babyunit en een ouderunit. De babyunit is de zender en de ouderunit de ontvanger. De babyunit zet je bij je baby en de ouderunit hou je bij je. Wanneer je baby geluid maakt of beweegt, wordt dit geregistreerd door de babyunit en doorgestuurd naar de ouderunit. Als ouder hoor en/of zie je je baby dus. 

Babyfoon met of zonder camera

Je kunt kiezen voor een babyfoon met of zonder camera. Een babyfoon met camera heeft naast geluid ook beeld. Op het beeld kun je je kindje zien. De kwaliteit van het beeld is echter niet uitstekend. Babyfoons met camera zijn duurder dan babyfoons zonder camera en het bereik van beeldbabyfoons is kleiner dan die van geluidsbabyfoons. Ondanks dat schaffen veel ouders een babyfoon met camera aan vanwege het veilige gevoel. 

Beste babyfoon met camera van 2021

1. Luvion Essential

De Luvion Essential is een babyfoon die beschikt over beeld én geluidsdetectie. De camera beschikt over nachtzicht, zodat je ook wanneer het donker is, kunt zien wat je kindje aan het doen is. Met de VOX-functie zorg je ervoor dat de ouderunit aangaat wanneer je kindje geluid maakt. Dat is vooral 's nachts fijn. Zo heb je niet continu het felle licht van het 3,5 inch kleurenscherm. Bovendien heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie, waarmee je op afstand tegen je baby kunt praten. Een leuke extra zijn de geïntegreerde slaapliedjes. 

2. Alecto DBX-88 ECO DECT

Eén die ook zeker in het rijtje van de beste babyfoon met camera thuishoort, is de Alecto DBX-88 ECO DECT. Deze maakt, zoals de naam al doet vermoeden, gebruik van DECT-technologie waardoor hij 100 procent storingsvrij is. Je bepaalt zelf hoeveel geluid je wilt horen, aangezien je de gevoeligheid van de microfoon in kunt stellen. Wanneer er geluid te horen is, lichten de LED-lampjes automatisch op. Zo zie én hoor je het wanneer je kind geluid maakt. De babyfoon beschikt daarnaast ook over een terugspreekfunctie, slaapliedjes en nachtverlichting die je op afstand kunt instellen.

3. Motorola Comfort Connect 85

Met het 5 inch scherm van de Motorola Comfort Connect 85 kun je je kindje altijd goed in de gaten houden. De babyfoon kun je verbinden met zowel je telefoon, computer, als tablet. Zo weet je altijd hoe het met je baby gaat! Ook dit model beschikt over een terugspreekfunctie en slaapliedjes, waarmee je je kleintje op afstand geruststelt. De camera heeft een zoomfunctie en is overal te besturen, zodat jij altijd goed zicht hebt. De ouderunit heeft lampjes waaraan je afleest wat het geluidsniveau is. Zo weet je hoe hard het geluid is wat uit de babykamer komt.

Voordelen van een babyfoon met camera

(+) Je hoort je kindje niet alleen, je ziet hem ook (ook 's nachts dankzij de infraroodcamera)

(+) Als je kindje huilt, zie je direct wat er aan de hand is

(+) Je hoeft niet voor niks naar de slaapkamer van je kindje te lopen

Nadelen van een babyfoon met camera

(-) De kwaliteit van het beeld is niet altijd even scherp

(-) Het bereik is meestal slechter dan die van een babyfoon zonder camera

(-) Voor de meeste babyfoons met camera is WiFi of goed mobiel internet nodig

(-) Een babyfoon met camera is duurde dan een telefoon zonder camera

Ga jij een babyfoon kopen? Vraag jezelf af:

  • Wil je een babyfoon met of zonder camera?
  • Wil je de babyfoon uit kunnen breiden?
  • Wil je op afstand tegen je kindje kunnen praten?
  • Wil je de babyfoon ook kunnen gebruiken met je smartphone?
  • Wil je de ademhaling en hartslag van je kindje kunnen controleren?
  • Welke verbinding heeft jouw voorkeur?
  • Wat is je budget?

Door jezelf deze vragen stellen, kun je filteren in het grote aanbod babyfoons. Lees hier 'babyfoon kopen: waarop letten?'  

Ga jij voor een babyfoon met of zonder camera? En wat is volgens jou de beste babyfoon met camera?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je