Profile icon Profiel News icon Posts (30)
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Uitjes met je kind(eren) met korting

Hier volgt mijn top-11 kortingsites/ acties voor leuke uitjes met je kind(eren)

Ken je van die lui die altijd punten sparen? Bonuspunten, Rocks, Freebees, Douwe Egbertspunten, messenzegels noem het maar op. Nou, ik ben zo’n type. Niet dat ik koop om te sparen, maar ik koop nou eenmaal, dus dan kan ik net zo goed gaan sparen. En er komt altijd een moment dat het van pas komt. Zo drinken wij ook graag Optimel dus ik spaar Optimeleuro's. Hiermee kan je o.a. kortingsvouchers voor Pathé kopen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen

Tweedehands kopen en verkopen.

Leuke, kwalitatief goede kleding voor weinig geld. Waar vind je dat? Op instagram!

Deze blog is bedoeld als zijnde tip maar ergens ook stiekem een beetje reclame voor mijn vandaag opgezette instagramaccount: meysje_verkoopt. Hier verkoop ik vooralsnog de kleding van mijn kids. Maar alleen mooie kleding en vaak ook van goede, met name, duurzame merken. Maar ik zal er ook speelgoed, kleding van mij en mijn vriend en andere spulletjes opzetten. 

Artikel lezen
15 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

We gaan op pad en nemen mee.

Met je kind op pad? Zorg dan dat je deze 15 dingen standaard bij je hebt.

Wij nemen onze kinderen vrijwel overal mee naartoe. En waar wij ook heen gaan, ik probeer het onszelf, onze kinderen en onze omgeving zo gemakkelijk mogelijk te maken. En het liefst wil ik er ook niet te veel bij hoeven tillen. Daarbij loop ik graag een beetje door en heb ik liever ook geen discussies met peuters over benen die te kort zijn om te lopen. Dus onze kinderen samen op de wandelwagen is voor mij echt een uitkomst. De kleine in de wagen en de grote op het meerijdplankje. Maar als de oudste erg moe is, dan duikt hij gewoon in het boodschappenmandje onderin de wagen. Daar doen wij niet moeilijk over.

Artikel lezen
18 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Met je peuter naar een openbaar toilet. Brrr!

Mijn zoontje houdt graag de wcbril goed vast als hij op de wc zit. Uiteraard ook als het niet om een schone wc gaat.

De jongedame die ons tafereel vanaf het wasbakje via de spiegel gadesloeg, zal ook wel gedacht hebben: "Men, wat een overdreven moeder..." Of ze schaamde zich omdat de zij waarschijnlijk de gene was die boel zo smerig had achtergelaten. Spetters en ondefinieerbare vlekken op de wc-bril en de grond en de bril zat ook nog scheef op de, nog smerigere, pot. Mijn zoontje probeerde met blote vingers de bril recht te schuiven en raakte daarbij zowel de bril als de pot. "Niet aanraken, Qezar, dat is echt vreselijk vies!" gooide ik er vol walging en iets te boos uit terwijl ik de bril met papier schoon probeer te maken.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Excuus aan alle jarige kindjes van vrienden

Al die verjaardagen, er komen er steeds meer bij en we kunnen het gewoon niet meer bijhouden!

Ik zit op de wc en staar naar de verjaardagskalender. De maand augustus is vrijwel volgeschreven en ik besef me dat er nog wat baby's bij gekomen zijn die er nog niet op staan. Ik probeer dagelijks verjaardagen bij te houden door in elk geval de betreffende persoon of de ouders ervan te feliciteren, maar zelfs dat lukt niet altijd. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Breng je spullen naar één van deze verzamelpunten!

De vluchtelingen uit Syrië kunnen onze hulp goed gebruiken en wij kùnnen helpen! Het is een kleine moeite.

Het is voor ons niet voor te stellen hoe de vluchtelingen uit Syrië zich voelen. Ze hebben heel veel geld betaald voor een beetje hoop. Ze belanden op plekken waar ze niet welkom zijn. Ze proberen hun kinderen te beschermen tegen het kwaad in de wereld. Tegen weer en wind, tegen honger en tegen haat. Dit staat op de site van Stich Stichting Vluchteling: "Voor kinderen is Syrië één van de gevaarlijkste plekken op de wereld.' Bombardementen, geen goede gezondheidszorg en weinig eten en drinken. Natuurlijk moeten de burgers onmiddellijk weg uit dat land!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Mamaliedje op Luisterpaal!

Op Luisterpaal kun je nog onbekende cd's gratis beluisteren. Superleuk en verrassend. Maar nu vind ik het helemaal leuk! Luister maar!

Op de middelbare school zong ik in de schoolband en in meerdere andere bandjes. Ik kon zingen, maar vond het allemaal veel te eng. Later ben ik toch zang gaan studeren en hoewel ik meerdere nummers heb opgenomen destijds, heb ik er daarna niks meer mee gedaan. Want mijn klasgenoten zongen allemaal beter dan ik en waren in dat opzicht ook een stuk ambitieuzer. Ik werkte veel liever achter de schermen en met kinderen. Dus voor mij was de kous af. Ik organiseerde evenementen voor kinderen, schreef liedjes en gaf zangles. Maar zelf zingen deed ik nooit meer. Al vond ik dat ergens ook best wel jammer. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Strak, fit en een paar kilo er af. Wie doet er mee?

Ok, nu is het echt afgelopen! Ik schommel en dat is tegen mijn principes! Over twee maanden wil ik strak in mn pak zitten. Doe je mee?

Voor mijn eerste zwangerschap had ik, zo op de foto's te zien, een prima lichaam. Maar dat wist ik toen niet. Doe mij dat lichaam maar weer! Maar na twee zwangerschappen en iets minder goed voor mezelf zorgen wordt dat een lastige klus die ik al een jaar probeer te klaren. Een half jaar geleden kon je mij hier volgen toen ik ook trachtte 5 kilo kwijt te raken. Ik raakte 3 kilo kwijt en paste in een jurk die ik heel graag op mijn dochters eerste verjaardag aan wilde. Ik pas deze jurk nog steeds, maar hij zit strakker en ik moet constant mijn buik inhouden...

Artikel lezen
4 Reacties tonen