Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Na ruim een jaar gestopt met borstvoedin

Kleintjes worden groot zo ook onze jongste en laatste. Na ruim een jaar hebben we gister weer een hoofdstuk afgesloten, de borstvoeding.

Dat kleintjes groot worden weet ik maar al te goed. Gelukkig deed onze jongste het rustig aan. Maar sinds hij (eindelijk) de nacht doorslaapt schoot de borstvoeding er bij in. Na voor mama een moeilijke beslissing hebben we gister voor het laatst ons momentje samen gehad. Mama met een traan zoonlief met een grote glimlach. 16 maanden heb ik er van mogen genieten. Nu is er weer een gedeelte van het babyhoofdstuk afgesloten. Maar zoals ik al begon kleine jongens worden groot.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Zou ik m mogen gaan testen de Babboe bakfiets

En toen was daar een mailtje dat ik de voorselectie had gehaald voor het testen van de Babboe bakfiets.

Spannend hoor...ook ik zit bij de voorselectie voor het testen van de Babboe bakfiets. Wat zou het lekker zijn geen gedoe meer op de fiets. Met het voorjaar voor de deur lekker de jongen inladen en gaan met die banaan... Onee bakfiets. Op naar de speeltuin kinderboerderij of gewoon even een boodschapje doen. Nog leuker naar het meertje bij ons in het dorp, geen gedoe meer hoe ik alles op de fiets mee moet krijgen. We laden de jongens in spulletjes erbij en lekker gaan. Ik ga de komende dagen heel hard duimen....

Artikel lezen
3 Reacties tonen