Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama

Waarom carnaval voor mij carnaval niet meer is...

Carnavalszondag 22-02-2009 is mijn vader helaas veel te vroeg gestorven, een dag die we nooit meer zullen vergeten.

Paps was al jaren ziek en in september 2008 eigenlijk ook min of meer uit behandeld maar het ging naar omstandigheden heel goed. Totdat hij de week voor de carnaval opeens geveld werd door een longontsteking maar nog zagen wij niet dat hij spoedig zou gaan sterven. De vrijdag voor carnaval in overleg met de huisarts toch maar besloten om hem te laten opnemen in het AZM aangezien er dan altijd een dokter paraat zou zijn voor het geval dat want tijdens de carnaval val je terug op zondagsdiensten van de desbetreffende huisarts die er dan op dat moment dienst heeft. Kan me nog goed herinner dat ik bij hem op bed zat en dat hij tegen me zei "Meisje zorg goed voor mama". Hij zei dat het beter was dat hij ging maar dat hij niet het idee had dat hij nog naar huis zou komen waarop ik tegen hem zei "Pap het is voor de zekerheid, je komt na de carnaval gewoon weer naar huis". 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Gezond
  • post_short

"Stoppen" met ademen tijdens slapen

Vannacht kwam ik er achter dat onze kleine man tijdens het slapen zo af en toe "stopt" met ademen. Hij heeft een virusje te pakken en lag nadat we 3x zijn bed hadden verschoond vannacht bij ons, waardoor het me opviel.

Herkent iemand dit dat je kindje tijdens het slapen zo af en toe "stopt" met ademhalen? Morgen een afspraak bij de HA want het laat me toch niet los. Volgens de assistente (en wat ik op google vond) kan het te maken hebben met zijn amandelen. Hij snurkt namelijk ook wel vaker en ademt voornamelijk tijdens het slapen door zijn mond.

Artikel lezen
19 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post_short

Overgang naar een groot bed

Hij wil opeens niet meer in zijn grote bed slapen en kiest liever zijn kleine bedje.

Ons net 3 jarig manneke mag weer terug naar zijn grote bed. Hij heeft er al eens in gelegen met 2 jaar en 3 mnd maar dat was geen succes (iedere nacht paar keer eruit) dus terug gelegd in ledikant. We hadden afgesproken dat als hij 3 werd, hij weer mocht verhuizen alleen wil hij nu niet meer. Hij zegt dat hij bang is. Hoe kunnen we dat oplossen?

Artikel lezen
5 Reacties tonen