Profile icon Profiel News icon Posts (1)
Blog image
  • Kind
  • Gezond
  • PTSS
  • therapie
  • mishandeling

Een dochtertje met PTSS

Ik heb een dochtertje die lijdt aan PTSS (Post Traumisch Stress Syndroom), ze is hiervoor in therapie.

PTSS

Ik heb een dochtertje die lijdt aan PTSS (Post Traumisch Stress Syndroom), ze is hiervoor in therapie. Over 2 weken start ze met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) therapie en ik hoop zo dat het haar gaat helpen.

Geen goede start

Mijn dochtertje is helaas haar basisjaren opgegroeid in een gewelddadige thuissituatie. Haar vader mishandelde haar, haar zusje en mij lichamelijk en geestelijk. Hierdoor dus de PTSS. Ik voel me heel schuldig tegen over haar. Ik beschermde haar wel altijd, gaf haar alle liefde. Maar durfde nooit te vluchten bij haar bio vader. Hij dreigde me altijd te vermoorden als ik wegliep of sloot mij thuis gewoon op, of mocht enkel alleen weg met zijn moeder.

Het is mooi geweest!

Op een dag was het genoeg, ik had al mijn moed bij elkaar geraapt en vluchtte met een meisje van 4 aan de hand en een meisje van 2 in haar buggy. Met hun slaapknuffels. Verder zonder geld en spullen of kleding, dat viel te veel op. Want ging boodschappen doen zei ik maar ik vluchten en naar mijn moeder  die ik jaren niet gezien of gesproken had, mocht namelijk niet.
Artikel lezen
7 Reacties tonen