Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Zwanger

​Waarom kleden vrouwen zich zo?

Als vader van een bengel (9 jaar) en een engel (7 jaar) kom ik regelmatig op het schoolplein. En dames wat ik daar zie... waarom?

Maandag is mijn zogeheten papa-dag. Een dag dat ik voor de kinderen zorg. En sinds ze naar school gaan een dag van half negen tot drie helemaal voor mezelf! Maar wat kijk ik mijn ogen uit op dat plein. Waarom doen jullie jezelf dat aan? Waarom kleed je je zo? Je brengt je kind naar school. Niet meer niet minder. En daarom, lieve dames, wil ik met jullie de verschillende types bespreken:

Artikel lezen
87 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Jouw blog staat op facebook!

Een prachtig medium, maar niet voor mij. Ik hoef niet door iedereen ‘bekeken’ en ‘gekeurd’ te worden.

Ik werd er op gewezen dat mijn allereerste blog tevens was geplaatst of facebook, het schijnt dat dat een hele eer is, dus ik voel me zeer zeker erg gevleid. Regelmatig krijg ik in mijn mailbox de vraag om een facebookaccount aan te maken, dit is echter voor mij niet weggelegd. Wat is er mis met elkaar een kaartje sturen of een keer in real life af te spreken? Maar misschien is dit wel een beetje kort door de bocht. Natuurlijk zijn er ook veel voordelen aan facebook, maar de nadelen wegen voor mij zo zwaar, dat dat account er voorlopig ook zeker niet zal komen.

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Mannen kunnen ook bloggen

Een plek voor mama's, bloggende mama's. Mijn nichtje verwees me naar deze site. En nu? Nu schrijf ik hier mijn eerste blog.

Waarom mijn nichtje mij hier naar toe verwees? Ik kan soms best een botte boer zijn. Soms snap ik jullie, vrouwen, niet helemaal. En ja, dan reageer ik een beetje anders dan gehoopt. Was het de bedoeling dat ik ging bloggen? Dat denk ik niet, maar jullie inspireerden mij zo, dat ik wel moet reageren. Een kijkje in de wereld van de man. Dus ja, misschien was het dan toch wel de bedoeling dat ik zou gaan bloggen. Maar mamaplaats leek mij daar toch in eerste instantie niet de juiste plek voor. Mijn nichtje gaf echter aan dat er niet alleen maar mama’s bloggen, maar ook een paar papa’s, dus vandaar: “Here I am!”

Artikel lezen
18 Reacties tonen