Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Mama
  • #momlife
  • fertiliteit
  • #workingmommy

Ohh wat een jaar was dit!

Een tijd geleden alweer dat ik iets heb geschreven. De laatste keer was zo'n 6 maanden terug toen ik bijna weer aan het werk ging na mijn zwangerschapsverlof. Een bewogen tijd die eraan kwam maar van te voren nooit had kunnen bedenken. Waarschijnlijk ook de reden dat ik simpelweg de puf niet had om te schrijven. Maar nu aan het einde van het jaar komt de reflectie en schrijf ik even lekker van mij af.

Halverwege juni 2019 was daar dan mijn eerste werkdag na mijn verlof. Retespannend om mijn kleintje naar de opvang te brengen maar wel vol vertrouwen. Ik had ook wel weer zin om te werken, even wat anders dan alleen maar mama zijn. Terugkeren naar mijn kleine maar fijne team (we zijn met z'n 5e). 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Het leed dat borstvoeding heet. Bloed, zweet en tranen.

Oké, klinkt misschien heftig maar die eerste weken borstvoeding vond ik echt pittig!

Wanneer je zwanger bent komt al snel de vraag of je borstvoeding wilt geven. Ja dat wilde ik wel want ze zeggen immers dat dit het beste voor je kindje is en daarnaast zitten er voor jezelf ook veel voordelen aan. Na alle verhalen heb ik dat borstvoeding geven denk ik een beetje geromantiseerd. Maar man, wat vond ik het pittig!! 

Artikel lezen
2 Reacties tonen