Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Mama

'Monster in law part 2"

Het tweede deel van mijn blogs over mijn bemoeizuchtige schoonmoeder die het liefst onze bruiloft (en de rest) helemaal alleen regelt.

Dacht ik toch dat we het ergste (de jurk en het "feest") wel hadden gehad bij het plannen van de bruiloft, maar dat viel toch even tegen.. Want behalve dat het allemaal niet zo "hoort", was er ook nog een waslijst aan familie, vrienden en vage kennissen die er wel bij hoorden te zijn volgens mijn schone moeder. Nadat wij meerdere keren hebben uitgelegd dat we het klein wilden houden en alleen de mensen erbij wilden hebben waar wij veel contact mee hadden en die belangrijk voor ons zijn. Dus geen achter-achter-achter ooms en tantes, geen verre familie die we al jaren niet hebben gesproken, geen kennissen van haar enz.. Dit kwam niet aan en toen ze weer om uitnodigingen kwam vragen (viel me nog mee dat ze die niet zelf even geprint had) is mijn vriend ontploft en hield ze er even over op. Even. Maar uiteindelijk na ronde 2 (en dertig) kwam de boodschap aan en zijn er geen uitnodigingen terecht gekomen waar ze niet hoorden.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

"Monster in law VS. Zacht ei"

Mijn eerste blog.. Waarom bloggen? Omdat ik niet zo van me af bijt als ik soms zou willen, dus nu van me af schrijven ipv bijten ;)

Omdat ik nogal een zacht ei ben, omdat ik niet zomaar zeg wat ik denk (ookal doe ik dit nu al meer dan eerst) en omdat ik soms het gevoel heb dat ik de enige ben die tegen bepaalde dingen (en mensen) aanloopt. En dan heb ik het vooral over mijn schoonmoeder.

Artikel lezen
4 Reacties tonen