Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Kind

Mag ik de tijd even stil zetten?

Mag ik even de tijd stil zetten om extra lang van dit moment te genieten? Hier word ik gelukkig van.

Terwijl ik de jongste zijn fruithapje geeft, gaat de oudste intens op in haar spel. Maakt thee, kookt in de pannetjes, sleept met haar poppenvriendjes. Ondertussen heeft ze het speelkleed te pakken en legt het op de grond. Mama baby spelen. Ze heeft het klaargelegd voor haar broertje.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Opnieuw de balans vinden

Na de komst van onze dochter koste het mij veel moeite om de balans te vinden tussen mezelf zijn, mama zijn, maar ook de echtgenote van zijn

Het is januari 2015 als ik me al weken leeg en eenzaam voel. Ik heb nergens zin in. Mijn aanstaande verjaardag wil ik niet vieren, want er valt niets te vieren. Waarom zou ik vrolijk gaan lopen doen als ik me zo niet voel. Het moederschap valt me zwaar en kom amper aan mezelf toe. Om te kunnen trainen moet ik oppas regelen omdat het nu blijkbaar ineens overdag moet. Ik werk drie dagen op kantoor, omdat ik anders alleen maar in en rond het huis ben. De muren komen op mij af. Is dit nu het moederschap hoe doen andere mama's dit? Ik voel me eenzaam, terwijl ik voldoende lieve mensen om me heen heb. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

De eerste vakantie met zijn vieren

Een weekje op vakantie met ons gezin in eigen land. Een week waarin we veel hebben genoten maar ook ontdekt hebben.

Voordat mijn verlof begon hadden we het er al over gehad. Onze eerste vakantie met zijn vieren. Wat zou dat heerlijk zijn als we dat konden doen tijdens mijn verlof. Helaas dat ging niet lukken. Achteraf gelukkig maar want wat hadden we eind september nog een prachtige nazomer!

Artikel lezen
1 Reacties tonen