Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Baby

5x baby's die stoppen met huilen door muziek

Iedereen kent het wel: een huilende baby. En jeetje, wat kan dat je moe maken. Natuurlijk hoort het bij het moederschap, maar wat nou als....

Wat nou als je baby een specifiek liedje had waardoor ze meteen stopte met huilen? Dat zou toch veel schelen! Ik kwam een filmpje tegen van een baby'tje die meteen stopte met huilen toen ze een liedje van Marvin Gaye hoorde. Ik vond het zo grappig en zonder het door te hebben heb ik maar liefst 20 minuten achter elkaar naar zulke filmpjes gekeken. Omdat het super grappig en schattig is, wilde ik het graag op Mamaplaats met jullie delen. Nu maar hopen dat Maartje ook ooit zo'n wonder liedje krijgt..

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Angst voor het moederschap

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben bang en onzeker over het moederschap. Spijt? Dat niet, maar wat is het dan wel? Angst..?

Ik ben zes maanden geleden bevallen van ons eerste kindje, een dochtertje genaamd Maartje. Ik ben nog vrij jong, dat weet ik. Ook weet ik dat ik al 8 jaar samen ben met Jordan, we al 4 jaar samenwonen en dat we er gewoon klaar voor waren. Correctie: klaar voor zijn. Toch begin ik daar aan te twijfelen, maar spijt? Nee, dat heb ik niet. Ik hou met heel mijn hart van Maartje. Jordan en ik zijn echt dol op haar. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen