Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen

the summer of 2013

Ook voor The Summer of 2013 heeft Janey-Kidswear weer een schitterende collectie meidenkleding ontworpen. Unieke ontwerpen vol vrolijke zomerse kleuren. Ook deze zomer bevat de collectie voor meisjes schitterende dessins en pittige ontwerpen. Uiteraard zijn de jurkjes, rokjes, shirtjes en accessoires zo op elkaar afgestemd, dat ze onderling prima te combineren zijn. Zo ziet je dochter er telkens weer anders uit.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen

Janey voor meiden met pit!

Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints. Janey voor meiden met pit! Lees meer..

Felle kleuren in de Janey wintercollectie 2012. Maar ook de stijl van de jaren 60/70 vindt u in de collectie. Strakke tricot jurkjes gecombineerd met colbertjes. Deze colbertjes passen ook weer perfect bij de leren patchwork rokjes. De shirts zijn er in diverse kleurengecombineerd met verschillende dieren prints. Daarnaast hebben we ook met katoenen breisels gewerkt . Rokjes maar ook gehaakte gilets in verschillende kleuren . Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints.

Artikel lezen
3 Reacties tonen