Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen

De spanning stijgt voor de oudste

Vanmorgen was het eerste wat de oudste zei (5jr), het is vandaag pakjesavond. Het was net 7 uur geweest.

Vandaag is het dan eindelijk 5 december, de dag waar onze oudste dochter al naar uitkijkt sinds Sinterklaas in het land is gekomen. Elke dag moest het Sinterklaasjournaal gekeken worden, ze vergat het geen dag! Ze kan nog geen klok kijken, maar ze weet nu wel wanneer het 18 uur is op de klok haha.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

De kleine dingen die het doen

Je kent het wel, je wilt wat doen maar ja wat ga je dan doen? Onze meiden zijn als snel tevreden!

Gister zijn de meiden bij opa en oma gaan logeren. Deze keer mochten ze bij mijn schoonouders slapen. dus wij hadden een rustig nachtje en ochtendje. Is toch wel heerlijk als je eventjes lekker rustig aan kan doen en niet hoeft op te schieten of alleen maar mama mama mama hoort hihi. Inmiddels zijn ze weer thuis en is dat natuurlijk ook heel fijn en gezellig, maar kan er ook zeker van genieten als ik eventjes alleen tijd heb.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen

Cadeau kerst, ik weet het niet meer

Al een paar dagen ben ik bezig met verzinnen en bedenken. En nog weet ik het niet... Wat geven we onze dochters voor kerst??

De laatste weken van het jaar zijn begonnen. Schoencadeautjes, 5 dec cadeautjes, kerstcadeautjes. Voor 5 dec ben ik al helemaal klaar. Maar wat geven we onze dochters weer met kerst. Wij vieren kerst twee keer, 24 dec met mijn ouders en 25 dec met mijn schoonouders. Oudste dochter was nog geen maand geleden jarig, flink verwend natuurlijk. 

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Toch wel stil in huis

Beide meisjes slapen vanavond bij mijn ouders. Heerlijk rustig avondje, maar toch ook wel erg stil.....

Het komt niet veel voor, dat beide meisjes niet thuis zijn. Laat staan dat ze niet thuis slapen. Het idee dat ze bij mijn ouders gingen slapen vond ik heerlijk. Lekker een rustig avondje voor ons zelf. Helaas is man lief weg, dus zit ik hier alleen op de bank. En vind ik het toch wel erg rustig en voel ik me heel alleen. Stom he. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Foto's ik hou er van

Ik hou van foto's maken, foto's laten maken en de foto's hangen door heel het huis. Deel ze ook graag op Facebook.

Foto's ik hou er van. Vanaf het moment dat mijn oudste geboren is ben ik heel veel foto's gaan maken. Zij is vorige maand 5 jaar geworden. 2,5 jaar later kwam er nog een meisje bij en ook daar worden de nodige foto's van gemaakt. Tot nu toe heb ik 125gb aan foto's op mijn laptop staan (telefoon foto's niet meegerekend). We hebben er meerdere malen meer geheugen in moeten zetten, zodat er weer nieuwe foto's bij konden. De foto's worden op meerder manieren gebackuped, gelukkig want dat is echt wel mijn angst om ze kwijt te rijken. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Zindelijk krijgen van je kind

Geduld, geduld, geduld en nog eens geduld. Het moet zakte me af en toe in de schoenen en was ik er weer klaar mee.

Mijn jongste dochter is inmiddels 2,5 jaar geworden. Ik vond het wel tijd worden om met zindelijkheidstraining te beginnen. Ze gaf niet aan dat ze geplast of gepoept had, dus of ze er aan toe was geen idee. Maar ik wel.... Ik begon in de weekenden, meer plasje naast het potje en het boeide haar niet. Heel blij en vrolijk gedaan als ze dan een keertje op het potje had geplast. Maar helaas het bleef bij een enkel plasje op een dag en het meren deel was er naast. Oké je moet ergens beginnen. Maar dacht ik dat ze het door had na 3 plasjes op het potje, ging het vervolgens weer fout en had ik zo iets van waar ben ik mee bezig.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

De vakantie zit erop

Morgen begint het normale leven weer, man weer werken, oudste weer naar school, ik nog een dagje vrij.

Zo dat was de vakantie van 2015. Morgen alles weer normaal, ook wel weer lekker. Man werken en oudste weer naar school. Ze heeft er zin, ze gaat naar groep 2, maar niet naar een andere school hè mama. Dat zegt ze steeds. Voor de vakantie dacht ze dat als ze naar een andere klas ging, ze ook naar een andere school ging hihi.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Vakantie 2015 deel 2

Vakantie is heerlijk, vakantie is gezellig, vakantie is elke dag verse broodjes, vakantie is 24/7 met kindjes en man

Inmiddels zijn we al weer een week in Oostenrijk. Het weer was tot gister echt super, heerlijk weer. Dat had ik niet verwacht, ik keek steeds in de weer app en elke dag was er een onweerswolkje, dus zag het somber in. Gelukkig was dat het niet, oke in de avond of de nacht maar dan lagen we toch te slapen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen