Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Kind
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg

Voor het eerst op voetbalkamp

Voor de allereerste keer op voetbalkamp (zonder slapen gelukkig ;) Een hele fijne oplossing voor de te lange zomerstop!

In de kamer, keuken, slaapkamer, buiten in de tuin, op straat, op de voetbalclub...overal dus vooral op de meest onmogelijke plekken wordt er gevoetbald door mijn zoon Teun. De bal gaat natuurlijk ook iedere dag mee naar school voor in de pauze. De zomerstop is lang, maar dan ook veel te lang voor onze voetballende stuiterbal. Na maar heel even googlen stuitte ik op de voetbalkampen van ProCamp. Wat een geweldige manier om mijn zoon ook in de zomer te laten genieten van voetbal!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Mááááááám wanneer kom je eruit?

Gaaaaaaap! Waar zit bij kinderen toch die sluimerknop als je hem even nodig hebt?

Opstaan jongens! Onder aan de trap geef ik een kreet naar boven, het ontbijt staat op tafel. Gezellig met de 4 kinderen aan tafel. Als Teun niet moet voetballen zondagochtend is dit altijd een vast familieritueel. De croissants en de warme broodjes geven een heerlijke geur, daar worden ze vast wel wakker van. Een voor een druppelt mijn kroost naar beneden. Lachend schuiven ze aan...”Lekker mam”.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

De perfecte moeder bestaat niet...toch?

Snel nog even dit, snel nog even dat..en tussendoor niet vergeten adem te halen.

Dolblij ben ik altijd als ik “lotgenoten” zie dolen. Even weet ik weer dat ik niet de enige ben die soms als een kip zonder kop aan het rennen is. Ik vind het moederschap meestal heel erg leuk en ik vind eigenlijk dat het me op de meeste puntjes best goed af gaat. Er zullen altijd mensen zijn die van mening zijn dat het anders moet en die je van fijne “tips” voorzien. Ik probeer dan altijd te denken aan het ene oor en het andere oor….als je begrijpt wat ik bedoel.

Artikel lezen
7 Reacties tonen