Profile icon Profiel News icon Posts (1)
Blog image
  • Mama

Mama, en een eigen bedrijf aan huis!

Mijn eerste blog over fulltime mama zijn, eigen bedrijf hebben en hoe ik afreken met opmerkingen , waar wij mama's niet van willen horen ;)

Mijn eerste blog op MP, ik ben 27 jaar, getrouwd en moeder van twee bijzonder knappe meisjes.
Als je enkele jaren geleden tegen me zou zeggen dat ik thuis zou gaan werken en fulltime mama zou zijn zou ik je uitlachen. Ambitieus als ik was bekleedde ik een fulltime baan als Manager bij een assurantiekantoor. Toen de oudste was geboren , vond ik de eerste maandjes thuis heerlijk maar was blij dat ik weer aan het werk kon gaan. Het voelde als een vrije dag. Ik kon doen wat ik wilde, zonder erbij na te denken of de luier al was verschoond, een flesje niet te warm was of dat het normaal is dat ze een huildag heeft. Nee , ik vond het heerlijk om aan het werk te zijn, maar ook heerlijk om mijn  kleine meisje weer op te halen.
Vier jaar later zit ik in mijn ene arm mijn dochter de fles te geven en met mijn andere hand achter de computer om mijn webshop draaiende te houden. Ondertussen vraagt mijn andere dochter voor de 99ste keer of ze een snoepje mag. Snappen kinderen nu echt niet dat als er 98 keer het antwoord nee voorgeschoteld  krijgt dit de 99ste keer niet anders zal zijn? Even een gedachtenspinsel tussendoor. Mijn hond blaft naar de postbode die voorbij loopt, en tot overmaat van ramp valt , uiteraard, de internet verbinding weg. Dit ben ik, moeder van twee meiden en een eigen bedrijf aan huis!

Artikel lezen
1 Reacties tonen