Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Vakantietip: Durbuy in de Ardennen

Voor wie - net als ik - altijd op zoek is naar een vakantieplek die ALLES heeft voor een fijne vakantie met kinderen.

Als ik alle uren bij elkaar optel die ik op internet zoekend naar DE ideale vakantieplek heb doorgebracht, zou ik er flink wat werkweken in hebben zitten. Gok ik zo. Voor wie ook altijd op zoek is naar een plek die ALLES heeft (niet al te duur, niet al te ver rijden, genoeg faciliteiten en vooral veel sfeer en leuke dingen te zien en te doen voor een gezin met jonge kinderen) denk eens aan de Ardennen. Wij brachten er in de winter een geweldige week door, waarvan hieronder een verslag. Maar ook in het voorjaar, de zomer of de herfst is het hier heerlijk.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Op bezoek bij Sesamstraat in Kijkduin

Een druilerige ochtend en 2 hangerige peuters thuis. Geen weer om naar buiten te gaan en een flinke allergie voor het indoorspeelparadijs.

Wat te doen? Ik besluit een kijkje te nemen bij Sesamstraat in Kijkduin. Je mag overal mee spelen en aankomen in deze doe- en beleeftentoonstelling. En voor de kinderen is het één groot feest van herkenning’, lees ik op de website. Ok, klinkt goed. Meiden, jassen aan, we gaan op bezoek bij Bert en Ernie!

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Niet altijd 'n genietende oermoeder: I plead guilty!

Als je de kaarten met 'GENIET ERVAN!' even niet meer kunt zien. Als je het af en toe best zwaar vindt als moeder: je bent niet de enige!

Zo af en toe wil ik liever Facebook checken dan bouwen met Lego. Als mijn meiden ruziemaken geef ik ze wel eens een koekje om ze af te leiden. Of twee. Soms ben ik jaloers als mijn dochtertje mijn man wil knuffelen, en mij niet. En ik geniet niet altijd. Geen volmaakte oermoeder zijn, maar eentje die zich af en toe geen raad weet met zichzelf of haar kinderen: ik beken schuld. Zo, dat lucht op. Nee toch niet. Want het gevolg is dat ik me vervolgens toch gelijk weer schuldig voel. Over dat schuld bekennen dus. Over die 'verdorven en zondige' gedachten. Want moeder zijn, dat is tien keer in je handjes klappen, een driedubbele salto maken van vreugde, neerkomen in een groene weide vol bloemen onder een stralend zonnetje en twinkelend lachen naar vrolijk fluitende vogeltjes die om je heen dansen.Toch?

Artikel lezen
12 Reacties tonen