Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind

en ineens was daar een baby....

Je kwam binnen met oma, mama op een bed in de kamer, dat is raar! een mevrouw met handschoenen aan en ineens was daar een baby..

Mijn oudste zoon is 22 maand. Heeft 9 maand mijn buik gezoend, gestreeld,geknuffeld. In de navel wilde je vrachtwagens duwen, hele tuitbekers naar binnen, koek en sambaballen. Delen met wat daar in mijn buik groeide. Een baby benoemd met tekenfilms en reclame materiaal proberen uit te leggen. op kraambezoek geweest maar daar moest je niets van weten en vond het heel spannend. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

voor geselecteerd voor de baboe..

poeh!! wat een cadeau an zich! Daar stond "weer een nieuwsbrief" met de titel 'wordt jij ons nieuwe test mama?

poeh!! wat een cadeau an zich! Daar stond "weer een nieuwsbrief" met de titel 'wordt jij ons nieuwe test mama? Ja leuk... onder het mom van 'wij winnen toch nooit iets dan een blommetje of ijsprijs :) maar.. niet geschoten..' Niet voor mij als test mama maar in deze een test papa. Ik mag mij gelukkig prijzen met een rijbewijs en een auto. Daarnaast nog een mamafiets. Maar voor mijn manlief. Mijn lief heeft epilepsie en voelt de aanvallen opkomen. Hij heeft door deze voorteken een 10/15 seconden om te reageren. Lees op zijn hurken zitten, bankje zoeken oid. om zichzelf en omstanders veilig te stellen.Nu is het zo dat hoe graag hij ook wil het simpelweg niet durft om op de mama fiets te stappen met onze oudste, laat staan straks met de jongste erbij. Wanneer ik straks ga werken en papa heeft een papa dag zou hij toch ook graag wat meer willen zien dan het winkelcentrum beneden. Open baar vervoer is een hele klus met twee jonge kids en misschien 'maar gewoon onder gaan' voor de "gezonde medemens" alleen dit zijn stressfactoren voor manlief die dus een aanval triggert. Niet echt ideaal met een baby en een 'nee -zeggende peuterpuber. Er zijn verschillende soorten aanvallen en dit is niet de "filmaanval" die hij ondergaat. Hij is wel weg maar vertoont autistische trekjes zoals heupwiegend staan en handenwrijvend starend. Gek als je het ziet maar totale controle voor hem verloren. Op de 9 maanden beurs het babboe parcours geprobeerd en hij voelde zich veilig op deze driewieler. ook het feit dat er kiepveiligheidspallen aan weerszijde van de bak bevinden maakte het gevoel nog fijner. Want als hij dan een aanval voelt opkomen kan hij afstappen en de fiets blijft staan en de kids zitten veilig. Maar budget gewijs buiten onze mogelijkheden en roeien met de riemen die wij hebben. Des te blijer met alleen deze voorselectie al. Wat gaaf dat de kans bestaat! Ik zou het mijn man zo gunnen. twee guitige koppies in de bak en een op het zadel, de zon op hun toet en een gegiebel die alleen tussen mijn mannen bestaat. mama hijgend en puffend volgend met de vraag 'wat is er?' en papa reagerend 'niks mama, je had er bij moeten zijn'...... :) come on raffle!!

Artikel lezen
0 Reacties tonen