Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Kind
  • Voeding
  • post

Laatste dag Hello Fresh Box

3e testdag Hello Fresh Box

Vanwege technische storing thuis deze blog enkele dagen later dan gepland. Zaterdag hebben we de 3e testdag gehad van de Fresh Box. We hebben vegetarisch gegeten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een hard hoofd in had. Het menu: Salade van jonge bladsla, rode ui, komkommer, appel, geitenkaas en walnoten met een dressing van honing (die ik nog steeds niet in huis had gehaald, haha), limoen, olijfolie en peper en zout.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Voeding
  • post

2e dag Hello Fresh Box

2e avond Hello Fresh box uitgeprobeerd

Vanavond stond er zalm op het menu met gewokte broccoli en peen en daarbij Notenrijst. Ik moet zeggen, we hebben heerlijk gegeten. De zalm was erg lekker en ook de gewokte groente, broccoli en peen, waren een groot succes. Zelfs onze kleine man vond de rijst lekker. Normaal heb ik altijd witte rijst, maar deze keer was het zilvervliesrijst en daaraan werden aan het eind cashewnoten toegevoegd. Ik had blijkbaar alleen vooraf wel even moeten kijken wat ik zelf nog moest toevoegen.... Oeps, geen honing en sojasaus in huis! Dus in plaats daarvan heb ik toen oestersaus toegevoegd aan de groente en dit was een groot succes. Zelfs onze dochter vond het nodig om enkele stukjes broccoli te eten, uit zichzelf!!! Dit kan ik me niet heugen wanneer dit voor het laatst gebeurd is. Het lijkt erop dat we de goede kant op gaan met het eten van haar. Ze eet namelijk al ruim anderhalf jaar niks meer 's avonds. Ja alleen de lekkere dingen zoals frietjes en pannenkoek. Mocht er iemand tips hebben, heel graag. Ik sta overal open voor!

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Voeding
  • post

Testdag 1 Hello Fresh Box

Vandaag de eerste dag van de test. Spannend!

Vandaag de eerste dag van de test. Het eerste recept in het receptenboekje besluit ik dan ook maar netjes te volgen. Er staat bij dat de bereidingstijd ongeveer 25 a 30 min is. Wijs besluit ik om toch vanmiddag al het een en ander voor te bereiden voordat de kids vanavond honger hebben en je handen en ogen te kort komt. Dit blijkt toch wel heel handig. Het voorbereiden alleen al was al ruim een half uur.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Voeding
  • post

Hello Fresh Box testmama

Ik ben vanaf vandaag Test mama voor de Hello Fresh Box voor 3 dagen

Ik heb me een tijdje geleden ingeschreven om de Hello Fresh Box te gaan testen. Ik had niet verwacht dat dit ook echt zover zou komen. Ik heb me hiervoor aangemeld omdat onze oudste dochter van 3 erg moeilijk doet met avond eten. Het leek mij wel een leuke uitdaging om samen met haar hieraan deel te nemen in de hoop dat ze het avond eten misschien weer wat meer zal gaan waarderen. Gisteravond heb ik mijn hello Fresh Box ontvangen. Ik kreeg vooraf netjes een e-mail met wat ik kon verwachten in de box en wanneer ik de box zou ontvangen. Dit was echt heel handig. En gisteren werd de Box dan daadwerkelijk ook op de afgesproken tijd bezorgd bij mij thuis.

Artikel lezen
4 Reacties tonen