Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Ready? 3, 2, 1 Launch!

Iedere bevalling is anders. Maar hoe bereid je jezelf dan voor? Je leest wat verhalen, je krijgt informatie, en je pakt je tas...

De bevalling van ons eerste kindje, was zwaar. Zelf heb ik dit absoluut niet zo ervaren maar het duurde lang en uiteindelijk heeft de  inzet van een vacuümpomp een keizersnede voorkomen. Onze dochter is na 18 uur weeën, waaronder een weeën storm geboren, ze woog 4.390 kilo en dus een flinke dame! Na de bevalling verlies ik veel bloed en we verblijven nog 3 dagen in het ziekenhuis. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Spannend! Wie mag de elektrische Babboe bakfiets testen

Snel zullen we het weten, wie de gelukkige testers zullen gaan worden van de electrische Babboe bakfiets. Met de lente voor de deur!

Bijna 31 weken zwanger ben ik nu.  Met mijn dochtertje van bijna 15 maanden heb ik voor het laatst gefiets toen ik 16 weken zwanger was. Nu het zonnetje naar binnen schijnt krijg ik zin om weer op pad te gaan. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Aan wie vertrouw ik mijn baby toe?

Hoe bepaal je of iemand geschikt is om op je kindje te passen? Mommy knows best!

En dan gebeurd het onvermijdelijke, mijn vader stelt voor om zijn vriendin even op mijn dochtertje van 8 maanden te laten passen zodat wij wat op kunnen halen. En wat die je dan? Vertel je eerlijk de reden waarom je dat niet wil, of bedenk je een smoes? Ik heb viir de waarheid gekozen, hoe pijnlijk dit voor ons allebei ook was.

Artikel lezen
0 Reacties tonen