Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Kind
  • Gezond

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 6)

Ik ga iets delen hier wat bijna niemand weet. .mijn post traumatische stress stoornis komt keihard terug nadat bekend word dat Dani ziek is

Weinig mensen in mijn omgeving weten dit. .maar ik heb in 2000 een post traumatisch stress syndroom opgelopen door mijn werk.  Ik heb in die tijd echt diep in de put gezeten..was er niet best aan toe.  De spreekwoordelijk nul lijn heb ik geraakt. .na de diagnose en een lange tijd therapie heb ik mijn leven weer opgepakt en is in 2002 mijn oudste geboren.  

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 5)

We gaan verder. .met observeren. .vooral met gewoon leven. .maar er is altijd wat bij ons. .

We pakken ma de test het leven gewoon weer op. .ik zie nu opeens dat Dani vaker de symptomen laat zien, die hij had tijdens de test. Dat drukke..met zijn hoofd tegen de muur of op de vloer slaan. .het soms bijten uit frustratie. .gewoon ergens in. .wat voorbij komt. .dus ook af en toe mijn hand of gezicht, om vervolgens in huilen uit te barsten. .

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Gezond

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 4)

Dan komt zijn tweede verjaardag. .hij blijft netjes onder de cruciale waarden. .maar dan komt de test. .en blijkt dat mijn gevoel juist

Zoals ik eerder schreef. .is Dani de eerste anderhalf jaar van zijn leven echt alleen maar ziek geweest..dit heeft een enorme impact gehad op ons leven. .maar voornamelijk op dat van mij. .want voor Dani is er maar 1 als hij ziek is..en dat is mama..nachten niet slapen. .werken. .gezin. .heb af en toe het idee dat ik als zombie door het leven ga. .

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Gezond

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 3)

De tijd tussen de eerste onderzoeken. .uitslagen en nu zijn heftig geweest. .maar we slaan er ons als gezin dapper door heen..

Na de uitslagen komen weer in een doet achtbaan terecht. .ups en downs..elke week prikken..daar moet dan de thuiszorg voor komen of ik moet met Dani naar het ziekenhuis. .tot ik er genoeg van heb. .ik besluit dat ik dat ook zelf kan...om zo mijner stress voor Dani te creëren..en ook voor mezelf.  Ik krijg instructies van de lieve zusters in Groningen...en dan komt de eerste keer. .

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Gezond

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 2)

Die dag in het ziekenhuis in Groningen..gaat als een waas aan mij voorbij. .dit kan niet goed zijn. .ze hebben een vergissing gemaakt

Eerst worden we opgevangen. .koffie. .thee.wat eten? ? Ik wil niks. .kan alleen maar huilen en kijken naar Dani..mijn perfecte mannetje. .dit moet een boze droom zijn.  Dani huilt. .krijst de hele tijd. .wil geen borstvoeding..achteraf denk ik dat het door mijn spanning komt. .

Artikel lezen
2 Reacties tonen