Profile icon Profiel News icon Posts (8)
Blog image
  • Mama
  • basisschool
  • #speciaalonderwijs

4 jaar en naar een speciale school

Naar de basisschool

En toen was mn kleine  meid ineens 4 jaar.  Een half jaar ervoor hadden we een gesprek gehad met de revalidatiearts en de beste keus voor haar kwa school.  We hebben toen gekozen voor de school naast het revalidatiecentrum zodat ze haar therapieën daar kan krijgen en we niet vaak heen en weer hoeven te rijden.  

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Geboorte van mijn kleine meid

En toen was het eindelijk zover.. de geboorte van mijn dochter .......

na de dood van mn moeder ging alles gewoon weer verder. Eind januari heb ik nog een week met voor weeën in het ziekenhuis gelegen maar toen hielden de weeën gelukkig op. 14 februari  (mooie datum ) kreeg ik weer weeën  en bleek ik 1 cm ontsluiting te hebben maar ook toen stopten de weeën en mocht ik naar huis . Elke week die volgende op controle komen tot 5 maart . Toen heeft de gynaecoloog besloten tot inleiding de volgende dag. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Extra echo's en overlijden moeder

Na de 20 weken echo volgden er meer echo's om te zien wat voor schisis ze had.

na de 20 weken echo werd ik nr het umcg verwezen bij de gynaecoloog  voor extra echo's.  Ze wilden eerst vaststellen of het idd om een schisis ging en of er toch nog andere afwijkingen waren. Het bleek te gaan om een complete eenzijdige schisis. (Lipspleet kaak spleet  en dubbelzijdige verhemelte spleet ) 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Uit elkaar en 20 weken echo

Vervolg van de eerste blog over mn zwangerschap . Ik neem jullie mee ...

overdonderd van het nieuws dat er daadwerlijk een mensje in me groeide begonnen ook de ruzies tussen hem en mij. Hij wilde alles op zijn manier en op een dag schoot hij uit zn slof en wilde hij uithalen waarbij ik hem het huis heb uitgezet. We hebben daarna nog 1 x een gesprek gehad maar toen zei hij dan kies ik voor mezelf en maakte ik er een einde aan. Vervolgens is hij nog 1 x meegeweest nr een echo  om vast te stellen hoever ik was en later nooit meer .  En even later was ik alweer 20 weken en die dag vergeet ik nooit.  

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

4 juli 2014 een positieve zwangeeschaps test

Na elkaar nog maar 2.5 maand te kennen ineens zwanger . Hier vertel ik hoe .

sochtends  om 6 uur  zat ik op de wc met een positieve test in mn hand . Omg  wat nu ? Ik kon mn (ex) partner nog maar 2.5 maand. Maar weghalen was voor mij geen optie. Mn ex partner wist eigenlijk niet of hij blij moest zijn want het was heel snel. Een paar weken later hadden we de eerste echo. Spannend want ik kon het nog steeds  niet geloven. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen