Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • #grotebroer
  • moederliefde
  • #regenboogbaby

Deel 3

Het vervolg

Sorry voor de lange tijd ertussen, maar ben zelf ook weer aan het werk. We waren gebleven bij dat ik onderweg was naar de O.K. Het ging allemaal heel snel. Ik kreeg binnen een ruggenprik en op dat moment zakte al mijn emotie weg. Ik was eindelijk weer even rustig. Het moment dat mijn vriend binnenkomt en gaat zitten. Hij pakt mijn hand vast en een arts vraagt om zijn telefoon voor fotos. Welgeteld heeft hij ongeveer 3 minuten kunnen zitten. Toen kon hij met ons prachtige 2e zoontje mee. Dat was om 17:09 op donderdag 22 juni 2023. Ik werd dichtgemaakt en naar de uitslaapkamer gebracht. Ik wou naar mn vriend en ons zoontje. Maar omdat de ruggenprik omhoog geslagen was mocht ik nog niet van de uitslaapkamer af. Rond 19:30 mocht ik eindelijk naar mn vriend en ons zoontje toe. Daar lag hij in de couveuse zo lief klein en breekbaar. Maar wat een sterk jochie. Zondags kwam er op de kinderafdeling een kamer vrij zodat wij konden roomen. Hij mocht uit de couveuse. Mijn vriend was bij ons andere zoontje thuis en kwam elke dag een paar keer langs. Wat was jayden trots op zijn kleine broertje. Dinsdag 4 juli 2023 was het zover we mochten naar huis. Wel met zonde voeding maar dat hadden wij er voor over. Wonder boven wonder dronk hij die dag erna al alle flesjes zelfstandig leeg en donderdag op vrijdag nacht trok meneertje zijn eigen zondevoeding slangetje eruit. Gelukkig omdat hij alle flessen leegdronk hoefde hij geen nieuw slangetje. Ondertussen is kyano alweer 4 maandjes geweest en groeit als kool. Hij doet het super goed en heeft een hele lieve grote broer aan zijn zijde staan. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • prematuur
  • #heftig
  • heftigezwangerschap

Deel 2

De zwangerschap van begin tot eind

Waar was ik gebleven. Ik zag opeens een grote plas bloed liggen en voelde t bloed naar beneden stromen. Ik was op dit moment 35+3 week zwanger. Ik belde 112 terwijl mijn vriend de rest belde. Mijn buurvrouw had ik ondertussen een berichtje gestuurd en die kwam er gelijk aan. Ook was ondertussen de ambulance gearriveerd. Mijn moeder bleef bij ons oudste zoontje thuis en mijn buurvrouw ging mee naar het ziekenhuis. Eenmaal in het ziekenhuis liet mijn vriend weten dat hij onderweg was richting mij. Hij moest nog z’n 3 uur rijden ondertussen was het al 22 juni 2023 01:40. Mijn buurvrouw is gebleven tot mijn vriend er was. Die dag verliep dachten we beter want het bloeden was een beetje gestopt. In de middag kwam mijn schoonmoeder nog even langs en s avonds zouden mijn ouders langskomen. Maar toen mijn vriend met zijn moeder naar beneden liep om 16:30 appte ik hem direct dat die zo snel mogelijk terug moest komen Inverband de pijn intens was. Ze wouden opnieuw controleren of de ontsluiting meer was geworden dan 1cm. Maar die zat nog steeds op 1 cm. Toen ze voelde kwam zoals mijn vriend zei de eerste fontein aan bloed eruit. De verpleegster zei dat ze ging kijken of er een bevalkamer vrij was zodat ze konden inleiden. Ze was net de deur uit toen de andere verpleegster het down under even wou opfrissen. Net toen ze het doekje erlangs haalde kwam de 2e fontein aan bloed eruit. Alleen deze keer bleef ik bloeden. Toen kwam de rollercoaster een spoedkeizersnede. Links en rechts werd er aan mij getrokken en om 17:00 gingen we naar de OK. Bloed werd onder het lopen geprikt. Zelf was ik helemaal in paniek omdat ik down under allemaal bloed voelde lopen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • #prematuur
  • #heftig
  • 35weken

De zwangerschap van ons 2e wondertje

Van begin tot eind

Oke we beginnen bij het begin. December 2021 liet ik mijn spiraal verwijderen, inverband wij een sterke wens hadden voor een 2e kindje. Na 2 miskramen mocht het eindelijk baten. WE ZIJN ZWANGER. Hoe de zwangerschap eerst goed liep. Moest ik met 18 weken al stoppen met werken. Dat inverband harde buiken. Vanaf de 24 weken moesten we iedere week een echo. Weer een klein jongentje die iets achterliep met groei. Opzich niet schrikbarend omdat we dit ook hadden met ons eerste zoontje. Maar toen had ik maandag 19 juni 2023 de 35 weken echo. Moest aan de monitor en vanaf nu 2x per week echo. 21 juni 2023 kreeg ik veel harde buiken maarja dit had ik al sinds de 18 weken dus maakte me niet gelijk zorgen. S avonds belde ik mijn vriend (die op de vrachtwagen zat) dat hij zijn telefoon bij zich moest houden omdat ik het gevoel had dat t die nacht zou gebeuren. Net toen ik de laatste spulletjes in de tas deed voor het ziekenhuis voelde ik iets knappen. Ik belde mijn vriend wakker het was ondertussen zo rond 00.00 met de mededeling dat hij zijn baas moest bellen en naar huis moest komen. Tot ik ineens allemaal bloed zie stromen op de grond…

Artikel lezen
0 Reacties tonen