Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind

Mijn lievelingspop: misselijkmaker of luchtverfrisser?

Aan poppen wordt soms vanillegeur toegevoegd. Waarom is dit eigenlijk en wat zijn de voor- en nadelen ervan?

Toen ik een jaar of zes was, kreeg ik een pop. Stoffen lijf, handjes en hoofd van vinyl, haren van zachte blauwe wol en een kunststof ijsje als ketting om haar nek. Deze pop Marietje (hoe kwam ik daar nou bij?) was een schot in de roos. Vanaf dag 1 was ze mijn absolute favoriet. Ik maakte staartjes, vlechtjes, trok haar tuinbroekje aan en uit, liet haar ijs eten en … ik … snoof haar!

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Tovertekenen: weet jij nog hoe het moet?

Tovertekenen: de kans is groot dat ook jij dit vroeger hebt gedaan. En hoe leuk is het om met je kinderen nu iets te doen van toen?

Op mijn kleuterschool werd veel geknutseld: vouwen, knippen, plakken, kleuren. Mijn grootste favoriet? Tovertekenen, daar was ik echt een ster in! Mijn beste tovertekening was een marktkraam met kratjes groente en fruit, een tovertekening gecombineerd met tientallen opgeplakte luciferstokjes (jeetje, dat ik als kleuter zo’n geduld had). Ik mocht met mijn kunststukje langs alle juffen en meesters van de school en kreeg overal een stickertje als beloning. Ik weet nu nog hoe trots ik was, geweldig!

Artikel lezen
0 Reacties tonen