Hey, ben jij op zoek naar handige tips en advies voor de volgende stap? Van sparen tot shoppen en van kinderwens tot bevalling, hier vind je het beste advies. Kies een onderwerp en de categorie om meer posts te bekijken!👇

Blog image
Van rommel naar rust
De meeste vrouwen weten hun huis prima netjes te houden totdat…er kinderen komen! Kinderen hebben juist ruimte nodig, maar zorgen er over het algemeen voor dat het huis steeds voller raakt en het een rommel wordt. Ook al ben je eigenlijk heel punctueel; met die bergen knuffels, spelletjes en speelgoed is het vaak toch een hele opgave om alles een mooi plaatsje te geven zonder dat het kinderspul de overhand krijgt in jullie woonkamer. Dit kan namelijk een heel onrustig gevoel teweeg brengen. Van rommel tot rust; hoe doe je dat dan?
7 Reacties
Blog image
6 redenen waarom jij als moeder bezorgd bent
Zodra je moeder wordt is het meestal snel afgelopen met je onbezorgde leventje. Bij de meeste moeders komt al heel gauw behoorlijk wat bezorgdheid om de hoek kijken. Een heel normale, gangbare emotie omdat je zoveel van je kind houdt. Daarnaast heeft het ook een functie: wanneer je bezorgd bent, ben je namelijk automatisch ook extra alert. Hieronder 6 redenen waarom jij als moeder bezorgd kunt zijn.
2 Reacties