Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

Zwangerschapsjas uitzoeken

Deze keer ontkom ik er niet aan... Het wordt tijd om te shoppen. Help!!!

Beste mama's,

Deze keer ontkom ik er niet aan.... Van mijn 'tussenjas' krijg ik nog net twee van de drie knopen dicht. Met moeite... Het wordt tijd om te shoppen! 

En laat ik daar nou altijd wat moeite mee hebben, zeker nu ik in verwachting ben. M'n lichaam is heel anders dan ik natuurlijk gewend ben en wat normaal gesproken goed staat lijkt nu nergens naar. De twee winterjassen die ik heb gepast waren geen succes. De modellen zien er op de advertentiefoto's altijd stralend uit. Wanneer ik dezelfde jas probeer, not so much... Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb waar ik het beste op kan letten bij het aanschaffen van een zwangerschapswinterjas.

Wie heeft er goede tips? En dan bedoel ik niet specifiek welk merk/winkel/webshop (al is dat uiteraard ook welkom!) maar meer tips voor pasvorm, maat, rekening houden met verdere groei, et cetera.

Aangezien ik 12 februari ben uitgerekend krijg ik precies de koudste maanden mee. Die wil ik graag warm en veilig doorkomen, maar me ook niet verstoppen in een vormloze tent.

Wie heeft er goede tips of leuke ervaringen om te delen? :D

9 jaar geleden

Ook jij bedankt voor de tip! En gefeliciteerd :)

9 jaar geleden

Ik was deze maand uitgerekend. Begin oktober bevallen. Ik heb een poncho van marktplaats gescoord voor €8,- ! Natuurlijk is dat niet superwarm in de winter. Maar zoveel was ik niet buiten , was meer voor in de auto en m'n dochter naar school brengen snel. Dus mijn tip is ; kijk eens op marktplaats . Best wel wat aanbod !

9 jaar geleden

Bedankt voor de tips, daar ga ik zeker even naar kijken!

9 jaar geleden

Ga je ergonomiscj dragen na de zwangerschap? Ivesteer jn een draagjas, je kan het inzet stuk voor en achter erin ritsen en nu is dat voor je groeiende buik maar daarna kan ne buikdragen en zit je kindje samen met jou onder je jas. Of koop een poncho die werken ook vaak goed en hoe lang moet je nog jn je zwangerschap?? Draagjassen zijn mooi, sommige zelfs sexy (lilliputti heeft hele gave draagjassen) mam is ook een merk, en lennylamb heeft volgens mij ook draagjassen, google of kijk is op dehechteband.nl.