Snap
  • mamaplaats
  • zwangerschap
  • verloskundige

Zwanger, miskraam, tweeling of toch één kloppend hartje?

Deel 2

Die week erop gingen we terug naar de verloskundig om te kijken of het dus een tweeling was of niet. Ze zag 2 kleine mini embryo’s, alleen een daar van knipperde maar..

Natuurlijk heel blij mee dat er toch een leven in mijn buik zat in plaats van die miskraam die ons gezegd werd.

Mijn vriend heeft even later de eerste verloskundige nog wel even opgebeld om te zeggen dat we echt niet vinden kunnen hoe er met ons omgegaan is en dat wij dus gewoon ZWANGER zijn.

We zijn een daarna nog een keer op extra controle geweest. Ze zagen een of andere bloeddraden in mijn baarmoeder wat erop wees dat het andere embryo weg was.

Het was een hele rollercoaster waar we in het begin doorheen gegaan zijn. Uiteindelijk bleek ik de allereerst echo (bij verloskundige 1) ook nog maar 2 weken zwanger te zijn en niet 8 weken zoals zij voorspelde. Het was dus heel normaal wat er op de echo te zien was met 2 weken.

Gelukkig hebben wij nog wel van onze zwangerschap kunnen genieten, maar toch was ik voor elke echo weer heel erg zenuwachtig.

Het grappige is ook nog, de 2e verloskundige waar ik heen ging, was dus bij de praktijk van de vader van dat meisje uit m’n klas. Hij kwam opgeven moment zelf nog even bij ons zitten om te vragen “ben ik de reden dat je eerst bij een andere was?” Waarop ik wel eerlijk antwoordde “ja, maar ik weet zeker dat ik me hier veel fijner voel en voortaan altijd voor jou kies”.

Eind goed, al goed. Ons lieve meisje is inmiddels al bijna 2 jaar en kerngezond 💕

Benieuwd naar ons? Neem een kijkje op mijn Instagram @moisepostma 


LEES OOK: Zwanger, miskraam, tweeling of toch een kloppend hartje?

1 jaar geleden

Fijn alles alles toch goed zat❤️