Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zou jij je kind inschrijven bij een modellenbureau?

Ik ben wel eens nieuwsgierig hoe de mama's er hier over denken.

Bij Megan werd ik op straat zo vaak aan gesproken over hoe mooi ze haar vonden dat ik voor de grap een keer foto's van haar naar een gerenomeerd casting en modellen bureau gestuurd heb. Ze wilde haar heel graag hebben en ik vond het geweldig om bevestigd te krijgen dat mijn dochter bijzonder was.

Inmiddels heeft ze 2 opdrachten gedaan en ze vond het helemaal geweldig. Dit is Megan: http://www.youtube.com/watch?v=YRoMfulKqdk

Suzannah staat ook ingeschreven, meer omdat ik geen verschil wilde tussen mijn twee meiden..........maar ik denk dat ik met Suzannah niet snel een opdracht aan zal nemen.

Megan was een heel ander meisje. Zij vind alle aandacht geweldig en is helemaal niet verlegen. Is over thuis en is nooit van slag als haar dag een keer anders loopt als normaal.

Suzannah wel en daar komt nog eens bij dat ze niet gezond is.

Wat ik wel eens wil weten is hoe jullie hier over denken? Zouden jullie het doen? En welke grens stellen jullie? Hoe bescherm je je kind?

9 jaar geleden

Wanneer u wat wil bijverdienen of de spaarrekening van uw kind wil aanvullen dan zijn casting opdrachten een leuke manier. TopCasting krijgt wekelijks nieuwe aanvragen van opdrachtgevers voor nieuwe unieke en leuke gezichten. Wij zijn gespecialiseerd in kindercasting en familiecasting.Wanneer u meer informatie hierover wil hebben kijk dan snel op www.topcasting.nl/soorten-casting of wanneer u of uw kinderen gratis wil inschrijven is dat uiteraard ook mogelijk via www.topcasting.nl/inschrijven Wij vragen niet als zoveel andere incassobureaus wel doen inschrijf geld, wij kunnen namelijk nooit garanderen dat we u ook daadwerkelijk aan een opdrachtgever kunnen koppelen. Hopelijk tot snel! Hopelijk tot later :-) TopCasting

9 jaar geleden

hee wwaaauuuww,het is dus geen getinje maar echt waar, het bewijs is geleverd . er zit echt wat in dat buikje.ben je al voorbereid op de komst van je zus en je nicht.For the yearly cousin-day..??Au3 wil alleen een kingsize bed doe mij maar een Hastens(ik kan de trema niet vinden op het toetsenbord) Tot gauw ik heb er zin inKus Bianca

9 jaar geleden

Onze beide knulletjes staan ingeschreven.. maar geen opdrachten.. haha. Al vinden wij ze natuurlijk de knapste kindjes van de wereld!

11 jaar geleden

Ik heb er met mijn dochter ook over nagedacht. Mede door de reacties die ik idd altijd kreeg: ze heeft een mooi en fijn rond koppie met big blue eyes. Op internet heb ik gekeken wat er in de buurt was, maar kon niets vinden. Vlak voordat ik ging zoeken op internet stond er een keer een vraag naar modellen van allerlei leeftijden in het plaatselijke weekblad. Echter lag die krant al in de vrachtwagen voordat ik er erg in had. ;( En de keer erop stond het er niet in. En helaas wist ik niet precies de naam meer. Dus, het is helaas niets meer geworden. Was idd gewoon nieuwsgierig hoe anderen er tegen aan zouden kijken en hoe alles zou verlopen. Als je kind het leuk lijkt te vinden dan zou ik het lekker doen. Blijkt tijdens de eerste keer dat het niet zo'n succes is, dan zou ik er ook direct mee stoppen. Het moet wel leuk blijven (niet zoals je wel eens zag in die programma's over 'mini-missjes' in bijv. Amerika: afschuwelijk!