Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • hormonen
  • genderreveal
  • geslachtsbekendmaking

Zo'n gender reveal, hell no! Of toch wel? Geen enkele bekendmaking lijkt leuk genoeg..

Die hormonen............

Al een tijdje mogen wij genieten van onze heerlijke zwangerschap.. Geen klachten, alleen ontzettend veel geslapen maar dat hoort erbij!

Toen wij net wisten dat ik zwanger was, riep ik meteen: zo'n gender reveal, dat hoef ik echt niet! Waarom moet je een feest vieren als je weet welk geslacht je baby heeft? Alsof het 'gevierd' moet worden dat het een jongen of meisje is.

Maar alsof de hormonen hun werk al goed doen, denk ik daar nu echt heel anders over. Zoals mijn man zegt, alles mag toch gevierd worden? En het maakt idd helemaal niks uit, of het een jongen of een meisje is. Maar hoe leuk is het, om samen een pret-echo te laten doen, te genieten van dat moment, om dat vervolgens met de mensen die dicht om je heen staan te vieren.. Niet zozeer het vieren van het geslacht, maar het vieren dat we weer een goede echo hebben gehad, dat alles goed gaat met ons, met ons babytje.. Weer even lekker al onze dierbaren om ons heen! Zoals ik al zei, die hormonen! :)

Maar als we dan zo'n feestje vieren, wil ik het eigenlijk ook wel goed doen.. Ik heb zoveel YouTube filmpjes bekeken, ben zoveel internetsites af gegaan.. Maar niks lijkt leuk genoeg!En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, we doen dit aankomende zaterdag al.

We kunnen vanaf 15 weken een betrouwbare geslachtsbepaling laten doen, zaterdag zijn we 15,5 week.. En omdat ik zo slecht ben in het houden van mijn mond, doen we 's avonds maar meteen het feestje.. 

Dus lieve lieve mensen, hebben jullie nog leuke ideetjes om het geslacht bekend te maken? We doen het met onze familie, een klein groepje, lekker knus! En ja, ik houd van een grapje, dus het mag best op een manier zijn om eerst de familie even voor de gek te houden. (Op een leuke manier dan!)

Ik hoop op veel tips, alvast bedankt!

Lieve groetjes, Denice

6 jaar geleden

Gisteren online een hp bekendmaking gezien. Was leuk, je gooit beide vloeistof in een pot en dat kleurt dan. In hun geval roze hahaha. Maar soms kunnen ze het ook gewoon niet zien he met 15 weken, en als je iets wilt doen, zeker iets byzonders, heb je meestal wel even wat tijd nodig om het goed te regelen. De ouderwetse grote ballon met mini ballonnen of spikkels erin vind ik nog steeds super leuk en feestelijk.

6 jaar geleden

Ik zag gister een filmpje van een stel dat een taart aansneed met de verkeerde kleur en vervolgens een shirt lieten zien met it’s a ... en de juiste kleur. Ook grappig! Wellicht een ballon kapot prikken met roze en blauw en dan vervolgens een champagne laten ontpoppen in de juiste kleur. Dat bestaat ook, wist ik niet.

6 jaar geleden

Hahah wat een goede!

6 jaar geleden

Voor een meisje; blauwe taart maar met roze inhoud voor een jongen andersom... lijkt me hilarisch haha