Snap
  • Zwanger

Zelf verhaal boek maken

Je zelf verhaal boek maken voor jouw kinderen, lijkt me veel leuker dan verhaal boek kopen en ook veel besparen..

Het lijkt me echt heel leuk plan als zelf verhaal boeken maken voor jou kinderen. Mijn kinderen zijn heel dol op verhalen over zichzelf. Bijvoorbeeld ik vertel echt naam van mijn kindje. hij vindt het leuk over vakantie of logeren of winkel. ik vertel een verhaal over logeren, en ook over vakantie etc. Je koopt mooie noties boeken of 5 vellen kleur papiertje en vouw 1 keer dan heb je 10 velletjes. mooie dikke letter schrijven. en poppetje maken met je kindje foto gezicht op.

Je kunt ook 5 schriftboek bij action nog geen 1 euro.. dan kun je 5 verschillende verhaal schrijven en mooie tekening.. lijkt jullie wat

8 jaar geleden

Ik vind het erg mooi om te zien, maar dat soort borduren is zf2 heaamell niet mijn ding... Stitchery vind ik leuk, maar daar houdt het ook wel mee op..

9 jaar geleden

Ja, zeker een leuk idee! Voor nu, maar ik denk ook om later terug te lezen! Erg leuk, misschien dat ik dat over een tijdje ook wel ga doen!

9 jaar geleden

Lijkt mij wel leuk! Alhoewel mijn vrouw dit al meerdere keren heeft geprobeerd en het komt er maar niet van. de ideeen zijn er, de uitwerkingen niet.