Snap
  • Zwanger
  • #echo
  • #onzekerheid

Week van onzekerheid

Het begon zo mooi..

Vorige week schreef ik een heppie-de-peppie blog over zwanger zijn, en hoe het aan de kindjes te vertellen.. Maar na een bezoekje aan de verloskundige is het nog maar afwachten of er wel iets te vertellen valt..

Gisteren had ik de eerste echo. Volgens mijn berekeningen en die van de VK zou ik nu op 8 weken en 4 dagen moeten zitten. Manlief in de wachtkamer omdat hij niet erbij mocht ivm de coronatijd, maar wel meekijkend via videobellen.

Eerst een buikecho, toen toch maar inwendig, en ineens mocht manlief toch maar de kamer binnenkomen. Wat blijkt?

Wat ze nu heeft gemeten hoort niet bij 8 weken, maar bij 5 weken. En het is niet te zien of dit nu komt doordat de berekening niet klopt, of dat het met 5 weken gestopt is met groeien. 

Nu moeten we volgende week woensdag terug komen om nogmaals een echo te doen, en te kijken of het dan gegroeid is.. Zo niet, dan is het niet goed 😢

Als het niet goed is, zou ik ook deze week moeten gaan bloeden.. Tot nu toe heb ik sinds de test nog geen enkele maal gebloed, en hier ook geen tekenen van. 

Ugh, wat een onzekerheid. Ik weet gewoon niet wat ik moet denken nu, en het verdriet is zo groot, maar ik hoop zó dat we te vroeg zijn geweest, en het volgende week is gegroeid.