Snap
  • Zwanger

Voor elke leeftijd een andere BABY born

Wie kent haar niet, de bekende pop BABY born! BABY born is een vriendin, een beste vriendin en heeft liefde en verzorging nodig. De unieke pop heeft negen levensechte functies, waar zelfs zonder batterijen mee kan worden gespeeld. BABY born is de babypop die meegroeit met de fantasie van ieder kind en zo een perfecte stimulatie is voor het ‘moeder-dochter roleplay’ op een realistische manier.

Wist jij eigenlijk dat er BABY born's zijn voor verschillende leeftijden? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Voor de allerkleinsten: BABY born First Love

Deze schattige kleine pop is gemaakt van fluweelzacht materiaal en daardoor uitermate geschikt voor baby's en kleine kinderen. De pop draagt een mooi rompertje met vrolijke opdruk en heeft een mutsje op. De BABY born First Love is de eerste echte vriendin voor je kindje al vanaf 0 maanden. 

Vanaf 1 jaar: My Little BABY born Super Soft

My Little BABY born Super Soft is super zacht en daarom heerlijk voor je kindje om ermee te knuffelen. Het pakje wat de pop aanheeft kan makkelijk aan en uit worden getrokken. De pasvorm en de sluitingen zijn zo gemaakt dat zelfs de kleinste handjes het pakje zonder moeite aan en uit kunnen trekken. Zo kan je kindje heerlijk spelen en oefenen met het aan en uitkleden van de pop. De pop kan ook wel eens verdrietig zijn. Je kindje kan de pop dan troosten met het speentje wat vastzit aan het pakje, handig want zo is het speentje bij verdriet altijd in de buurt. 

Vanaf 2 jaar: My Little BABY born Badplezier

Na het spelen in de tuin is BABY born een beetje vies geworden en moet in bad! Het zachte pakje gaat uit en het mutsje af en dan kan ze zo het water in. De pop is natuurlijk zo gemaakt dat ze zo droog is na het badderen, maar van al dat badderen krijg je honger! BABY born Badplezier kan wel een flesje drinken gebruiken en ze heeft daarvoor zelfs haar eigen flesje. Veel poppenmama's weten dat je na het flesje naar de wc moet. Hupsakee, luier aan en dan kan ze weer verder spelen. BABY born Badplezier is dus perfect voor het moeder- kindrollenspel omdat ze in bad kan, kan eten, plassen en gemakkelijk kan worden aan en uitgekleed. 

Vanaf 3 jaar: BABY born Interactive

BABY born Interactive is ontzettend schattig en zo levensecht! Ze kan uit haar flesje drinken en haar pap eten met een lepel van haar bordje. Natuurlijk moet ze na al dat eten ook naar de wc. Dit doet ze in haar luier of zelfs al op het potje! Als de pop moe wordt van al het spelen kan ze zomaar echte tranen gaan huilen en wil ze naar bedje. Poppenmama's weten dan dat een speentje wonderen doet. Als je de pop dan neerlegt, sluit ze haar ogen en kan ze lekker gaan slapen. 

Voor de allergrootste poppenmama's: BABY born Zusje

Zoals elk meisje heeft BABY born altijd al een zus gewild om mee te knuffelen, praten, kleren en geheimen mee te delen en heel vaak samen spelletjes te spelen. En hier is ze dan: BABY born Interactive 'Zusje'. Een pop met prachtig lang haar dat je kunt borstelen en stylen. Dit blondharige meisje heeft haar eigen borstel, 3 haarspelden en twee haar elastiekjes bij zich. De gewrichten van BABY born Zusje zijn superflexibel en de pop kan echte tranen huilen. BABY born Zusje heeft ook heel veel mooie accessoires: een shirt, een legging, een paar schoenen, een drinkbus, een haarborstel, 3 haarspelden, twee haarelastiekjes en een vriendschapsarmband elk voor het meisje en haar pop. BABY born Zusje is uitermate geschikt voor poppenmama's vanaf 4 jaar. 

Tips voor Sinterklaas

BABY born heeft buiten verschillende poppen voor alle leeftijden ook nog nieuwe producten: 

Deze nieuwe producten zijn voor iedere poppenmama super om te krijgen!

7 jaar geleden

Wij hebben thuis wel een stuk of 5 poppen! Wil graag de collectie uitbreiden.

7 jaar geleden

Goed idee inderdaad! Daar ga ik ook maar eens over nadenken...

7 jaar geleden

Fijn dat ze met verschillende poppen, verschillende dingen kunnen leren :-)

7 jaar geleden

Inderdaad, ben ik het helemaal mee eens!