Snap
  • Zwanger
  • zwangerschapstest
  • zwangerschapshormonen
  • blijdschap

Positieve test 🥰

Mijn positieve zwangerschap was een shock maar ook super welkom 🥰

Zoals mijn volgers op Instagram al weten , wij zijn zwanger van ons 2de kindje! ❤️ 

Hier wou ik graag delen hoe de positieve test ging. Ik ben op 26 mei 2023 uitgerekend dus zit ik nu heerlijk in mijn 2de trimester. 


Wij hebben in totaal 3 zwangerschapstesten gedaan voor dat wij er zeker van waren dat ik weer zwanger was. 

Ik voelde me al misselijk en heel erg moe niet erg normaal. Ook ineens moest ik snachts weer plassen. Ik moest die week weer ongesteld worden, maar had al een onderbuik gevoel of zou ik dat niet worden deze maand. 

Dit gevoel had ik gedeeld met Brian en hij zei ook dan halen we testen om er zeker van te zijn. 

Zo gezegd zo gedaan. Wij testen gehaald en de volgende ochtend gedaan er stond echt heel licht een streepje maar was er niet zeker van of we ons dat verbeelde. 

De dag er na nog een test gedaan om 5 uur sochtends omdat ik toen wakker werd omdat ik moest plassen. Ik zei gelijk tegen Brian nee ik zie niks hoor ik ben niet zwanger. En gaf toen de test aan Brian maar hij zei ik zie wel wat heel licht. Weer kwam de twijfel ben ik nou zwanger ja of nee? 

Smiddags hebben wij een test gedaan met een clearblue. Even wachten ( wat voor ons een eeuwigheid duurde) en ja hoor! Zwanger! Duidelijker werd het niet. Eerst waren we wel even in shock , maar dat vervaagde snel naar blijheid. Dit is zo’n groot geschenk ❤️ 

Emma die grote zus zal worden en wij die de baby tijd nog een keer overgaan doen. Super spannend maar zo mooi en zo veel zin in. 


Volg me alvast voor alle updates en voor mijn volgende blog! 😘


Trending: Wat doet een seksuoloog precies?

1 jaar geleden

Gefeliciteerd! Wij hebben nu een leuke winactie voor zwangere mama's! https://mamaplaats.nl/blog/zwanger/win-je-zwangerschap-vereeuwigd-in-een-beeldje. Doe vooral mee ❤️