Snap
  • zwangerschap
  • naregenkomtzonnenschijn
  • Zwanger

Na regen komt zonneschijn..

'Dit hadden we niet verwacht..'

Na mijn miskraam bleef mijn menstruatie uit. Ik heb het een paar weken de kans gegeven maar ben daarna alweer vlug richting het ziekenhuis gestapt zodat ze konden kijken waar het aan zou kunnen liggen.


Uiteindelijk kreeg het allemaal een mooie wending. 

I.v.m. mij  PCOS wilde ze dat ik bloed liet prikken dit om te kijken waar ik in mijn cyclus zou zitten wat betreft mijn menstruatie. 

Zo gezegd zo gedaan, bloed laten prikken.

Waaruit een verrassend uitslag kwam, ik bleek vanuit mijzelf een eisprong te hebben gehad. Vanuit de eisprong hebben mijn partner en ik gemeenschap gehad, om te kijken of deze keer ons geluk mocht brengen..

De wachtweken of ja, nog niet er echt bewust bij stil gestaan... Heb ik begin Juni een zwangerschapstest gedaan, ik voelde me zo raar..

En ja hoor! Daar was toch die knal positieve zwangerschapstest.. Ik was blij, maar toch was het spannend! De eerste echo was goed..

En vanuit daar ben ik met knikkende knieën mijn zwangerschap ingegaan..

×× Instagram; mamavan_noraenjoris

Leestip: 5x tips om jouw kind door een driftbui heen te helpen

1 jaar geleden

Pff zo spannend! Wat onwijs fijn! Gefeliciteerd 🍾

1 jaar geleden

Wij zijn apen trots!!

1 jaar geleden

Wauw, ik ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat!

Wat fijn zeg! Dat hadden jullie wel verdiend. Nog even een tipje: mocht je het leuk vinden, dan is het vaak beter om een foto bij je blogs te plaatsen met een gezicht van jou/je gezin erop. We zien dat die blogs beter gelezen worden. Mocht je dat niet prettig vinden, dan hoeft het uiteraard niet :). Liefs, Laura