Snap
  • Zwanger
  • Zwangervandetweede
  • Zwangerschapsaankondiging

Liv wordt grote zus!

Ik kan het gewoon niet geloven

Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen. Liv wordt grote zus! Ik ben gewoon weer zwanger wat bijzonder. 

Jeroen en ik hebben het er vaak genoeg over gehad dat wij niet teveel tijd tussen de twee kinderen wilde hebben. Helaas gooide de 1e bevalling een beetje roet in het eten, doordat dat een keizersnede was. En dan is het verstandig om in het eerste jaar niet zwanger te worden. Nu besloten wij toch in juli 2022 mijn spiraal eruit te laten halen, want wij gingen er toch vanuit dat het niet gelijk zou lukken. Bij Liv duurde het ook ongeveer drie maanden. Dit keer duurde het wel langer dan gedacht, maar nu heb ik mij wel netjes aan één jaar herstellen gehouden. 

19 januari 2023 besloten we om een test in huis te halen. Ik was nog helemaal niet overtijd zou die zondag pas ongesteld moeten worden. Maar omdat ik die vrijdag een feestje zou hebben en wij zaterdag naar een concert in België gingen was het meer een test om zeker te zijn dat ik niet zwanger was. Ik voelde mij ook helemaal niet zwanger maar zou mij er niet lekker bij voelen als ik er die zondag achter kom dat ik wel zwanger ben en dan het weekend wel wijn heb gedronken. 

Jeroen had mij thuis afgezet om de test te doen en hij zou Liv van de opvang gaan halen. Ik zoals afgesproken die test doen. Leg hem gewoon netjes op zijn kop neer en ging nog even snel wat opruimen. Na paar minuten loop ik terug naar de test om te kijken en deze is gewoon POSITIEF! Ik kon het gewoon niet geloven. En nu?! Ik wilde het wel nog een soort van leuk aan Jeroen vertellen die elk moment terug kon komen met Liv. Vooraf hadden we het erover waar ik in zou gaan plassen dus ik maakte een grapje om het in zijn net nieuwe bierglas te doen. Waarop Jeroen had gezegd alleen als de test positief was. Dus ik dacht ik pak dat glas en stop de test daarin. Toen Jeroen thuis kwam vroeg hij gelijk of ik de test al had gedaan. Ik zei nee want wilde dat glas geven. Dus niet veel later sta ik met dat glas in mijn had met die test erin naast Jeroen en hij bleef maar zeggen ga die test nou doen. Dus ik zeg kijk nou goed, wat hadden we afgesproken en toen viel het kwartje en zag hij ook de positieve test. We konden ons geluk niet op. 

Uiteraard zijn wij die avond lekker bij Diego's wezen eten om dit leuke nieuws te vieren!


Trending op Mamaplaats: Zo lastig: ik moest weer opnieuw leren lopen

1 jaar geleden

Mijn dochter is van 19 oktober 2022 en ik ben 6 september uitgerekend 😅